Krvácanie z bradavky

Príspevok v téme: Krvácanie z bradavky
jackryan

10-mesačný chlapec krváca z bradavky. Vždy 1 až 2 kvapky krvi, v noci sa pri tom zobudí s plačom, cez deň ako keby to nevnímal. Trvá to asi 3 dni. Inak je čulý, hravý a neprejavuje znaky bolesti. Výsledky na chirurgii negatívne, aj endokrinologička sa s niečím takým zatiaľ nestretla. Prosím poraďte.

Andre

Nám to trvá u 7-mesačného chlapca už viac ako týždeň. Dve malé kvapky sme si všimli na bielom body, najprv sme mu hľadali sme ranky na prstoch, okolo nechtíkov, alebo či sme ho nezašpinili my, lebo ho nič nebolelo a na hrudi nemá žiadne rany, ani nič opuchnuté v okolí prsníka a pod. Rozmýšľali sme, či to nemôže mať z lozenia po zemi, alebo či mu to miesto nestláčame, keď ho zdvíhame. Ale nezlepšilo sa to ani keď si dávame pozor. Keď sa to opakovalo, dali sme mu na to miesto na telo kúsok gázy - krv ide z prsníka a 2 - 3 drobné kvapôčky mal na nej aj v noci (na tmavšom oblečení by neboli vidieť).

Pediater netušil čo s tým, ale neskôr nám volal že je to úplne bežná vec (hmm, taká "bežná", že on sa s ňou za desiatky rokov praxe nestretol).

Chcel nás poslať k endokrynologičke, ale pred tým to s ňou konzultoval a ona vraj tvrdila, že s tým nič nemá. Takže riešenie ani diagnózu zatiaľ nemáme.

Janka2015

Dobry den, mame ten istý problem. Krvácanie z bradavky u 10 mesačného chlapca-kojeneho. Chcela by som sa opýtať co to napokon bolo, nikto nam nevie poradiť. Dakujem

nikka2610

môj syn má 5 mesiacov a tiež mu ide krv z bradavky, dnes sme boli na USG a má tam cystu, ale prečo to krváca mi nikto nepovedal. umelé mlieko mu nedávam, zatial ho len kojím, doktorka tiež povedala, že mám veľa hormónov, ale neviem ako by som mu pomohla

RNG

Sojove produkty, ktore sa pridavaju do susenych mliek pre deti zvysuju hladinu estrogenu a mimikuju(maju podobne ucinky ako) esterogen.
Vylucit z potravy.
Endokrinologicka by mala namerat pravdepodobne vysoke hodnoty estrogenu, ak robila rozbor krvi