Zdravim, asi pred mesiacom a pol som bol u zubara lebo som mal hlboky kaz, vyvrtal mi ho a dal tam taku tu horku vypln, vsetko bolo v pohode a potom mi dal plombu... dnes ked som vstal a isiel sa naranajkovat tak som zakusol a skoro som umrel, ked sa dotknem zubu tak to zacne strasne bolet, nikedy v nom az citim ako mi bije srdce..nejake rady?
Bolesť zuba dotykom
nestrašte ho,..! Ja mam zle zuby vdaka genetike, takže vyberanie nervov doverne poznám, len tak odveci mi zvykne odumrieť zdravý zub, ale davam si to umrtviť predtým, nebolí, nič necitiš.. pohoda, ja som mala paniku z trhania zubov a pred týždnom som uspešne absolvovala a čudujem sa že to vobec nebolí, na moje prekvapenie,..
kolko ma vyšlo vybratie nervu neviem už nepamätám vyberal mi pred rokom.. no kedze zub otvoreny, a znovu sa zlomil už sa zachraniť nedal tak som ho dala vybrať, jeden zub mi daval novu plombu druhy mi trhal resp. komplikovana extrakcia zuba, kedze sa lámal a bol zázrak že ho vybral, ale mám šikovneho zubára, tak ma to dokopy vyšlo 25 euro
Na rengene zuba to bude vidno ak je tam zapal
Budes tam mat zapal pod zubom pod korenom ,ak nemozes vydrzat chod na zubnu pohotovost alebo zajtra kzubarovy,rozvrtaju ti to mozna ze ten zub budes mat mrtvy caka ta takyto postup cistenie zubnych kanalikou mna to stalo 230 eur u sukromnika u normalneho zubara neviem kolko,tie kanaliky sa preto vyplnia aby sa stratil zapal to je postup ked sa chce zub zachranit ,alebo druhy postup vytrhnut zub.mna ked chytil tento pripad 3 dni som nemohol vydrzat od bolesti ,daj si do vyhladavaca cistenie zubnych kanalikou a vyplnenie budes mat predstavu co to je a co to obnaasa
Zajtra zavolaj svojmu Dr. Zúbok bude treba pravdepodobne otvoriť. Ak cítiš pulzáciu najskôr to bude sposobené postupným odumieraním nervu a bude nutné vyčistiť kanálik. Preto neodkladaj návštevu,lebo je možné ,že opuchneš - a to nechcem strašiť.