Nezrozumitelna bolest noh

Príspevok v téme: Nezrozumitelna bolest noh
nanaka

Ahojte. Uz asi tyzden ma hrozne bolia nohy. Ale ako.. Najprv som myslela, ze mam svalovicu na lytkach. Pretoze ked som si cupla, strasne ma rozboleli ze som sa hned musela postavit. Akoby sa mi trhali.. No ale pred par dnami som si masirovala nohy a zistila ze ma to boli kost priblizne v strede.. Na dotyk hrozna bolest, ale boli to aj ked lezim.. Bolia ma z toho uz cele nohy aj do kolena to prechadza, aj svaly bolia,ba az trpnu.. Neviete co to moze byt? Na dotyk ma boli kost, tak preco ma z toho boli vsetko? Nemozem ani po schodoch ist, lebo ked z vacsej vysky dosliapnem, boli to.. Zvlastne ze na oboch nohach tak isto.. Dakujem za nazor a rady..

Gima

Chod do sauny aspon 2x do týždna, užívaj šumive tabletky s vit. C a mierne to precvičuj vo fitku, kde su na to stroje.

alenkalienka

ak je to tak neprijemne, ze ti to stazuje kazdodenny zivot a tazko sa ti dosliapava, mala by si ist ihned k doktorovi, moze to byt nieco vazne, ale takisto to moze byt aj sprosta malickost. naco si vsak zbytocne zneprijemnovat zivot? :)