Zdravím, asi pred týždňom ma začal bolieť z ničoho nič zub (pred dvoma rokmi som mal z neho skoro polovicu odlupenú a niekoľko mesiacov mi ho liečila vložkami). Nebola to silná bolesť, skôr taká tupá ktorá trvala celý deň s menšími prestávkami, až do štvrtku kedy ma v noci začal bolieť hrozne a niekoľko hodín som nemohol zaspať, kým to neprešlo. V sobotu a v nedelu som ho zrazu už vôbec necítil, pokiaľ som ním nežul/neurobil naň nejaký tlak. Zubárka ma poslala na rontgen, ale celý týždeň majú dovolenku a ďalší týždeň idem na dovolenku ja, takže musím čakať 2 týždne. Vie niekto o čo by mohlo ísť? Pýtam sa preto lebo sa bojím že sa tá bolesť vráti počas dovolenky, vďaka
Divná bolesť zubu
Ahoj Mptk1111, no, dva týždne sú veľmi,veľmi dlhá doba. Určite by si mal ísť na pohotovosť a budeš mať pokoj. Neriskuj, že Ťa celú dovolenku bude bolieť zub, alebo nebodaj napuchne polovica tváre. Držím palce :-)
Ahoj Mptk1111, no, dva týždne sú veľmi,veľmi dlhá doba. Určite by si mal ísť na pohotovosť a budeš mať pokoj. Neriskuj, že Ťa celú dovolenku bude bolieť zub, alebo nebodaj napuchne polovica tváre. Držím palce :-)