zlomenina

Príspevok v téme: zlomenina
fekovic

Dobry den.

Chcel by som sa spytat, mal som zlomeninu nohy, obidvoch kosti predkolenia. Teraz uz normalne beham skacem, ale mam v nohe este v tej holenej kosti tu tycku ktoru mam na spodnej casti priskrutkovanu s 2 skrutkami a na lytkovej kosti mam este ten kovovy fixator tiez priskrutkovany. Mam ist po roku od urazu na operaciu na vyber vsetkych kovov a tak sa chcem spytat, ake mate skusenosti s tym, ked vam tieto kovy vybrali, kedy ste boli opat v poriadku, kedy ste po operacii uz normalne potom chodili.
dakujem za info.

MilenaH

Ja som bola na operacii chrbtice po uraze, spadla som z čerešne :) Teraz sa na tom smejem, ale predtým to zábavné skutočne nebolo. Absolvovala som operaciu, mala som aj klince rok, po roku mi ich vybrali a normalne som fungovala. Po oboch operaciach som brala wobenzym proti zápalu. Po operaciach to bolo tazke, ale teraz som ok

Jaja15

Osobne som takúto zlomeninu nemala, ale ako všetko ostatné - je to individuálne.... Dĺžka hojenia vždy záleží od veku pacienta, od imunity, celkového stavu organizmu, od ostatných ochorení.... Samozrejme je tam dôležitá aj následná rehabilitácia. Po operácii si skúste dať návrh na kúpele...na rýchlejšie zhojenie po operáciách odporúčajú wobenzym. Veľa zdravia.