Oslabená psychika

Príspevok v téme: Oslabená psychika
Saša441

Ahojte..mám 17 rokov..stala sa mi taká vec z ktorej som dosť mimo. Mala som frajera,ktorého som veľmi ľúbila.Aj keď,pre diaľku sme nemohli byť časti spolu aj tak som si nevedela bez neho predstaviť svoj život a podobne.Ale naraz prišiel mi do života môj spolužiak,áno bola som s ním v triede celý čas ale nevšímali sme sa.Posledný mesiac v škole,čo je jún sme sa dosť zblížili.A taktiež celý čas sme si písali na FB,každý jeden deň.Prestávala som ľúbiť svojho frajera každým dňom a to len pre môjho spolužiaka do ktoreho som sa šialene zaľúbila.Tak nakoniec som mu dala koniec,zobral to normálne,lebo sám videl,že niečo so mnou nie je v poriadku. So spolužiakom sme si písalí krásne správy,a to sú typu"ľúbim ťa láska,milujem ťa" a podobne.Cítila som sa úžastne,bola som znova tak krásne zamilovaná.A z jeho strany som to cítila tiež.No tri júlove dni tu vôbec na FB nechodil,neodpovedal mi na SMS,nezdvíhal mi mobil.Aj keď prišiel na FB,tak to bola minútka a hneď sa vytratil.Ja som mu tam napísala asi 15 správ a on nebol schopný si ich prečítať.Veľmi ale veľmi som sa cez tie tri dni trápila a plakala.Nevedela som čo zo sebou.Po nociach som plakala,ráno som vstala a hneď som bola myšlienkami pri ňom,kde som plakala zas a znova.Písala som jeho najlepšiemu kamarátovi,to je tiež môj spolužiak,povedala som mu aká je vec,no on tomu tiež nechápal,že čo sa sním deje.No a naraz sa večer prihlásil a na tie 15 správ bol schopný mi napísať jedno "prepáč"..Pýtala som sa ho,že čo to malo znamenať..on mi napísal že "uvedomil som si,že ťa budem mať rád iba ako spolužiačku,mrzí ma to,že to zašlo až tak, máš na lepšieho ako som ja,je mi to veľmi ľúto,prepáč"....po tejto správe ako keby mi vrazili nôž do srdca,ten pocit bol hrozný,nezmohla som sa ani na slovo..napísala som mu so slzami v očiach že "nezabudni že som ťa milovala zbohom"...stašne som ostala sklamaná a aj stále som,veľmi ho ľúbim,veľmi :( Najviac ma štve,že sním budem najbližšie 2 roky v triede,že ho budem mať celý čas pred očami,a prestúpiť nemôžem :( Ja Vás prosím,poraďte mi čo mám robiť,lebo ja to vážne nezvládam :( Mám hrozne oslabenú psychiku a bojím sa toho najhoršieho,že si budem chcieť siahnúť na život..pomôžte mi prosím :(..

Sofi9

Keď sa napríklad cez prestávku budete rozprávať so spolužiačkami, mala by si trošička vyčnievať z davu a byť na miestach blízko neho. No, nepoznám Ťa osobne, tak neviem aký máš štýl obliekania. Ale ak si typ, čo má rád tmavé farby, tak by som si dala nejaké neónkové tričko,sukňu,či šaty. Taktiež môžeš skúsiť jemný lesk na pery. Ale samozrejme všetko s mierou. Lebo vieš, nemá význam aby si mu ty vypisovala, alebo nebodaj mu vravela, ako s ním chceš byť. Tým, že uvidí, že si šťastná a usmievavá, uvedomí si, že si super dievča, ktoré len tak niečo nezlomí a bude mu ľúto, že sa s tebou vôbec rozišiel. No, musí teda registrovať Tvoju prítomnosť a tú dosiahneš oživením samej seba :-) Ak máte v triede ostatných chalanov v pohode a zhovorčivých, tak sa s nimi kľudne niekedy porozprávaj zase tak, aby si ťa všimol. Zasmej sa, posranduj, ale vážne to nepreháňaj. Nikdy nebuď veľmi hlučná ani drzá. Je to taký malý testík pre neho :-) Verím, že to zvládneš...hlavne buď silná :-)

P.S.:ak ma ešte niečo napadne, určite napíšem :-)

Sofi9

Ahoj Saša441, som v Tvojom veku a ja by som urobila nasledovné: najbližšie dva roky, ktoré s ním máš ešte v triede stráviť, by som robila všetko preto, aby si ma všímal, no nenápadne ...nedaj pocítiť, že Ťa ten rozchod nejako zranil... buď stále šťastná a usmievavá a uvidíš, že keď viac vyspeje, tak sa Ti aj MOŽNO ospravedlní. A ak nie, tak len prosím Ťa nezúfaj! Nájdeš určite ešte lepšieho chalana. Tak hlavu hore a čo je dôležité? Úsmev,úsmev a úsmev :-) držím Ti palce :-)