Kaderníčka - Bratislava

Príspevok v téme: Kaderníčka - Bratislava
Bojovnicka

Dobrý deň,

som študentkou v BA, čiže Bratislavu moc nepoznám a rada by som vašu pomoc ohľadom kaderníčky. Mám už kus odrastenú svoju vlastnú farbu vlasov, ktorú mám bledšiu ako tú, ktorou som si farbila a rada by som sa zverila do rúk nejakej profesionálke, ktorá by z toho vykúzlila niečo, čo bude v konečnom výsledku vyzerať dobre a kde by mi ďalej mohli rásť moje vlasy bez toho, aby to vyzeralo čudne. No a, samozrejme, by som sa rada vyhla nejakej veľmi vysokej sume :D. Tak ak máte niektorá z vás, prosím, nejaké odporúčanie na určitú kaderníčku veľmi by ste mi pomohli:)

Ďakujem :).

NAJSHER

ahoj,
ja som vystriedala niekoľko kaderníčiek, skončila som pri Salone Naďa, na kamennom pri Tescu, baby sú všetky šikovné a milé, najradšej mám Julku /dlhovlasá baba, gaštanové vlasy/. striedajú sa na smeny,
ale čo mi najviac sedí, žiadne objednávanie, môžeš sa ale nemusíš..
ceny: umytie, ostrihanie polodlhých vlasov, vyfénovanie okolo 17EUR
čo je slušné na Bratislavu
záleží čo chceš :-)
ale ja som tam spokojná

Sofi9

Ahoj Bojovnicka, mám veľmi dobré skúsenosti so salónom Carla, ktorý sa nachádza v Petržalke na Šustekovej (pri poliklinike). Kaderníčky sú tam veľmi príjemné a účesy robia ohromné. Určite odporúčam :-)

www.saloncarla.sk

Sofi9

Ahoj Bojovnicka, mám veľmi dobré skúsenosti so salónom Carla, ktorý sa nachádza v Petržalke na Šustekovej (pri poliklinike). Kaderníčky sú tam veľmi príjemné a účesy robia ohromné. Určite odporúčam :-)

www.saloncarla.sk