Je na nej zavisly. Ona nim manipuluje. Bud to nevidi alebo mu to vyhovuje. Vzdy za nou bezi. Je vzdy na prvom mieste. Radsej spi pri nej ako pri mne. Stve ho proti mne a on ju pocuva. Ziarli na mna a sutazi so mnou. Neuvedomuje si ze je jeho matka a nie partnerka. Chora opicia laska. Po smrti si ju snad aj vypcha. Uz nevladzem. Najradsej by som ju strcila zo schodov. Je to strasne az sem som dospela. Ostane sam. Da prednost jej aj ked jej ostava len par rokov. So mnou by mal zivot pred sebou. Vydrziava si ho peniazmi a full servisom. Vsetci sa nam smeju ci s nou aj spava. Neriesitelne vsak?
Partner a mamicka
Jozefka jj niektore pripady su skratka take tazke ze nema zmysel ich riesit.. okrem toho ty si tiez neponukla zmyskuplne riesenie.. imho si usetri vela nervov a casu ked to sekne
Asi ho ma rada, zalezi jej na nom a preto to nie je take jednoduche. Mamicka sa tvari, ze jej ide o chlapcovo dobro a ide jej iba o vlastne dobro. Neznesie v jeho zivote inu zenu, iba seba. 0vecka pred casom ti tu vadilo, ze zeny radia, aby sa na chlapov hned vykaslali a teraz radis to iste.
a vc om je problem? ak ti ten vztah az takto nevyhovuje tak ho ukonci... povedz mu dovody a hotovka... najdes si ineho a vybavene..
Nemáš dôvod mesačný princ niekam utekať z fóra. Ak ti vadím ja, tak to chápem. Ja som prekonával nejakú psychózu. Už som z nej niekoľko dní vonku, tak som rád a teším sa tomu, lebo to už trvalo veľmi dlho. Absolvoval som el. šoky a toto čo sa so mnou dialo neboli prejavy mojich drog, ktoré údajne užívam, ale prejavy elektrickým prúdom poškodenej psychiky.
Keď radím vo vážnej veci, tak to isto nezľahčujem, aj keby som bol mimo.
A len na margo. Ak má také zvýšené sebavedomie, tak to tiež o niečom nepriamo hovorí a konkrétne toto: Daj si na ňu sakramentsky pozor.
S čerty nejsou žerty:-(
Ak sa to začne dostávať do extrému už z akéhokoľvek dôvodu, tak sa stiahni a ukonči to, sprav tak pre seba, pre svoje dobro.
Isto aj ona premýšľa o tvojej budúcnosti, len neviem, aká by tá tvoja budúcnosť mala podľa nej vyzerať.
Hlavne si nerob nároky na niečo, čo je ich, myslím ich majetky.
Mesacny princ to su vazne veci. Nechces poradit, nevyjadruj sa. Dakujem m. Keby si ma nevsimala, nevsimam si ani ja ju. Ona proti mne bojuje. Berie to tak ze jej kradnem syna. To je chore. Ma zostat do smrti pri nej. Ked umrie zostane sam. To jej je jedno.
Ono by sa to dalo zmáknuť, ale cesta k tomu by bola priam absurdná. Ak o neho nechceš prísť (o veľké dieťa), tak by si si mala získať jeho matku. Neviem síce, ako by sa také niečo dalo zrealizovať, ale je to hádam jediná správna cesta. V opačnom prípade to nemá zmysel ďalej riešiť. Alebo ešte niečo iné, totálne mať v paži, čo ona rieši. Vôbec sa o to ani nezaujímať, jedným uchom dnu, druhým von. A ešte to aj jemu povedať, že nech ti o jej názoroch nič nehovorí, že ti je to ukradnuté.
Neboji. Je to egoisticka svina. Ukazuje mi fotky jeho byvalych. Nechce aby chodil za mnou. Stale rozprava iba o sebe aka je uzasna. Vyjadrila sa o nom ze je tvarovatelny a ovplyvnitelny. Dokonca jej kupuje rovnake parfumy ake pouzivam ja. Ja som histerka. Ona mu vytvara pohodu. Kazdy den vyvara. Nechcem s nou bojovat. Nemozem s nou bojovat. Nezakazujem mu za nou chodit. Je to jeho matka. Toto je vsak chore. Ani decko mat nemozeme. Povedala by mu ze nie je jeho. On by jej veril.
Asi by bolo vhodné, keby si mu to tiež povedala predtým, než s ním ukončíš vzťah. Jeho mama sa o tebe isto radí aj s niekým iným, a preto má na teba tak negatívny názor. Kto vie, kto jej tie rozumy dáva. Nič zlé si nespravila, ale zabiť ťa je málo, že? Keď ho má len jedného, tak sa o neho panicky bojí, aj to môže byť dôvod.