Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám niekoho

Príspevok v téme: Hľadám niekoho
simple74

Ahojte,tak zdá sa mi to nemožné ,ale tak vyskúšam si tu nájsť "spriazdnenú dušu" ako sa tiež snažili aj ľudia predo mnou.

Takže rada by som spoznala niekoho vo vekovej kategorii od 20-25,čo ma rád prírodu ,šport, spoznáva nové veci,rad číta,pozerá zaujimavé filmy,jednoducho primerane zaujimavého človeka,čo ma plno záľub a rád by ich s niekym zdielaľ.

Rada by som spoznala niekoho komu sa môžem zdôveriť a čo by ma podporil v mojich plánoch.

Som baba.19r

vega2

A odkial je ta spominana Mirka? Si to ty, simple? To co si napisala, znie dobre, ak by si bola z okolia, tak by sme sa mohli nudit o nicomieco menej :P :)

BryanXXL

Dobrý deň, hľadám na zoznámenie spriaznenú dušu.

Mám 26 rokov. Pracujem v medzinárodnej firme. Vo voľnom čase chodím na jar a na jeseň na turistiku, v lete spoznávam kultúrne pamiatky a krásy Slovenska, v zime sa chodím sánkovať a na krátke prechádzky. Po nociac čítam zaujímavú literatúru a diskutujem na fórach. Televízor považujem za zbytočnosť. Rád varím a som v tom dobrý. Pravidelne chodím do posilňovne. Starám sa o zovňajšok.

anezkagub

To naozaj si myslíš že tú nájdeš spriaznenú dušu? Ale prosím ťa, to radšej choď na nejaké iné zoznamky:-)