Caute
Vyriesil uz niekto zapachajuci dych, mne to tale nevedia zistit z coho nic mi nepomaha uz mi je na obesenie. Dik
Vyriesil uz niekto zapachajuci dych
No počkaj prosím ťa, ty sa kvôli takej hovadina chceš zabiť? Hm, divné...ak mám pravdu povedať...škoda že sa ľudia nechcú zabiť kvôli tomu, že si dali naopak tričko....
fajčíš? zuby maš v poriadku, žalúdok?
čistenie zubov po jedle, ustna voda, žuvačky..
Poznám ľudí ktorým z pusy páchne akoby im tam niečo zdochlo
a čo maju spoločné? sú fajčiari...
A máš aj biely-žltý povlak na jazyku? Ak áno, tak máš premnožené baktérie - kvasinky, ktoré spôsobujú tento zápach. Mykózy v ústach sú celkom časté a úzko súvisia s celkovou imunitou organizmu. Skús orálne probiotikum Bactoral, 1 tbl rozpustiť pred spaním - upraví Ti celkovú ústnu mikroflóru, viac na bactoral.sk
Žuvačky, alebo vyskúšaj tu radu od Gimi, keĎže žuvačky si asi skúšal, ale extra štipľavé zaberajú fantasticky. :)
Gima- ty sa v tom asi dobre vyznáš, čo sa týka jedla a aký účinok má to a ono jedlo pre telo. :)
Kup si zavaraninu struhaneho chrenu, uchovávaj v chladničke. Každe ráno pred ranajkami zjedz malú lyžičku. Dezinfikuje ti usta aj nosohltan.Čisti si zuby mentolovou pastou rano a verčer, po jedle a si v pohode.