Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krv pri vyprázdňovaní

Príspevok v téme: Krv pri vyprázdňovaní
Ingë

Ahojte.
Ťažko sa mi o tom píše ale dúfam,že tu nájdem aspoň nejaké odpovede na môj problém.

Od malickeho mala mam problemy s vyprazdnovanim a momentalne jedine co mi v tomto probleme pomaha je cvicenie.
Cvicim 4-5x do tyzdna ..poupravila som si stravu tz. Viac vlociek ..zeleniny hlavne cukety..ovocia a pod. Snazim sa nejest tolko peciva a chleba vseobecne ..sladkosti tiez obchadzam.
Co sa tyka pitneho rezimu tak v case tepla toho vypijem viac aj pocas samotneho cvicenia ..ked je chladnejsie nemam az taku 'chut'.

MOJ PROBLEM: Niekoľko tyzdnov pri vyprazdnovani registrujem krv.

Pochopila by som to ak by stolica bola tvrda co by vysvetľovalo ci uz natrhnutie konecnika alebo čokoľvek,naopak konzistencne je v pohode vdaka strave a hlavnr mnozstvu zeleniny kt. su v lete dostupne.

V rodine mala babka kolorektalny karcinom a mamina s dedkou zasa zlatú žilu.

Je to preddispozicia kt. ma stale mata ale nespripustam si to kedze som dost mlada (24r).
Na rekto/kolonoskopiu nechcem ist no ostava tu otazka ci by bolo vhodne vyhladat si gastro doktora a minimalne to s nim prekonzultovat.

Resp. Mavate niekto rovnaky problem? Ako ste to riesili?

Ivan1111

Raz som mal podobny problem pri tvrdej stoloci trocha cervenej krvy som nasiel na zaciatku stolici bolo to zhemoroidov,tvou problem by som urcite riesil najprv u obvodneho byva taky test naberies trocha stolice do skumavky oni to odoslu ci je vstolici krv,treba zistit ci mas krv zhemoroidoch alebo ten horsi pripad niejaky karcinom,urcite ked si mlada pytaj sa na gastro a neboj sa tej kolonoskopie nic hrozne to nie je prezijes ,lepsie je to teraz riesit ako keby sa to malo rozvynut do niecoho horsieho mozna to budu len vnutorne hemoroidy