Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nevem ako zacat

Príspevok v téme: nevem ako zacat
yuyu

Sme z chalanom uz pol roka a este sa medzi nami nedoslo k sexu.Dohodli sme sa ze nech to pocka aj z hladiska ze mam este iba 15 rokov.No myslim si ze by sme mohli aspon zacat s prstovanim aby sme sa lepsie spoznavali kym pride cas na sex. No neveim ci po tom ako sme sa dohodli na jeho odklade priatel pochopil ze sa ma uz nemoze ani dotknut lebo tak sa teraz sprava. Ako mu mam naznacit ze si moze dovolit viac?

emjey

Ked lezkate pri sebe / na sebe a bozkavate sa a hladite...tak mu chyt ruku a nasmeruj mu ju na kundicku tvoju...Ja by som pochopil...
sice mne nemusi davat taketo napovedy...

gabikkkka

no ja mam 14 a moj priatel15 .uz sme tiez vselico skusali a aj ja mam ten nazor ze mame na sex este cas.jednoducho mu"tadial"trosku nenapadne prejdi rukou... sak on sa zobudi:))

fdjsko :)

ja som mala s mojim chalanom to iste a mam len 14.ak budete niekedy ssami dvaja spolu doma..a budete lezat naposteli jednoducho mu strc pomaly ruku pod tvoje nohavice a on by to uz mal pochopit ssam...a ak nie tak je to trdlo a mu to len normalne vysvetli no ten moj to pochopil...:))) a odpis :P

brum

pravopis? ved ten ma takmer bezchybny ! az na par ciarok a stylistiku.. ale to je jedno :D tiez si myslim, ze v 15 ma este cas. my sme spolu s manzelom chodili tiez od 14-15 rokov ale so sexom sme zacali az po 18 a nic nam neuslo, prave naopak :) naco sa ponahlat?

MrScarlet

Tak jednoducho zacni ty :P Ak sa ho zacnes dotykat na viacerych miestach, urcite sa prida.Alebo mu to povedz pekne na rovinu :)

divak10

Mozno sa zlakol,aby to "neuponahlal".
Bolo vidiet-citit na priatelovi "tuzbu"
Myslim tym ci si vycitila, ze sa priatel pri laskani vzrusuje-tvrdne?
Ak ano, tak potom musi mat pevnu volu aby to vydrzal,ak nie mozno ani sam nepocituje tuzbu po sexe.