Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uver na opravu zubov

bee_1

Myslím si, že na takúto vec by stačila aj nejaká vyššia pôžička :) napríklad online pôžička vyhodnapozicka.eu ja som uz raz odtial pozicavala a mam len dobre skusenosti

gigigirl

Tak to mala rozumnu cenu. Samozrejme, ze zalezi od zubara.
Budem sa co najskor informovat.

Dakujem pekne za Vasu ochotu a zelam vsetko naj !

Jaja15

No mamina si dávala po dlhšej dobe robiť nové umelé zuby(tie klasické vyťahovacie) a doplácala myslím cca 250,- Eur(za vrchné aj spodné)...o ale záleží samozrejme od zubára, každý má iný cenník, rovnako ako technik čo ich vyrába má iné ceny....Treba mať rok predtým preventívku(aj ak máte umelý chrup) a na cenu sa spýtajte svojho zubára....

gigigirl

Dakujem za rady a informacie. Nebankovku som uz zavrhla. Kazdopadne teraz len zbieram informacie. Neviem este presne o aku ciastku pojde. Nemate nahodou skusenosti do akej miery preplaca zdravotna poistovna zubarske ukony u dochodcov? Ak by islo aj o zubnu protezu. Vraj standard by mala byt hradena v plnej miere.

Este raz dakujem za odpoved.

Jaja15

Ďaľším riešením je požičať si od detí alebo rodiny....A to je pre vás najvýhodnejšie nakoľko to bude bezúročne.

Jaja15

Pozor na nebankovky, môžete prísť aj o byt....Najvýhodnejšie je zobrať si v banke povolené prečerpanie(úver ako dôchodca nedostanete). Povolené prečerpanie niektoré banky dávajú aj dôchodcom - určite Poštová banka). Z toho povoleného prečerpania zaplaťte opravu a postupne znižujte povolené prečerpanie na nulu....Zostatok účtu vám vždy ukáže zostatok s povoleným prečerpaním....Po vyrovnaní si povolené prečerpanie nechajte ako rezervu alebo ho zrušte.