Dobry den,
chcela by som sa poradit, ci ma niekto skusenosti s uverom na opravu zubov. Co sa tyka dochodcov. Asi pojde o vussiu sumu. Citala som o Medifin.
Prosim poradte co by bolo najvyhodnejsie. Dakujem.
Myslím si, že na takúto vec by stačila aj nejaká vyššia pôžička :) napríklad online pôžička vyhodnapozicka.eu ja som uz raz odtial pozicavala a mam len dobre skusenosti
No mamina si dávala po dlhšej dobe robiť nové umelé zuby(tie klasické vyťahovacie) a doplácala myslím cca 250,- Eur(za vrchné aj spodné)...o ale záleží samozrejme od zubára, každý má iný cenník, rovnako ako technik čo ich vyrába má iné ceny....Treba mať rok predtým preventívku(aj ak máte umelý chrup) a na cenu sa spýtajte svojho zubára....
Dakujem za rady a informacie. Nebankovku som uz zavrhla. Kazdopadne teraz len zbieram informacie. Neviem este presne o aku ciastku pojde. Nemate nahodou skusenosti do akej miery preplaca zdravotna poistovna zubarske ukony u dochodcov? Ak by islo aj o zubnu protezu. Vraj standard by mala byt hradena v plnej miere.
Pozor na nebankovky, môžete prísť aj o byt....Najvýhodnejšie je zobrať si v banke povolené prečerpanie(úver ako dôchodca nedostanete). Povolené prečerpanie niektoré banky dávajú aj dôchodcom - určite Poštová banka). Z toho povoleného prečerpania zaplaťte opravu a postupne znižujte povolené prečerpanie na nulu....Zostatok účtu vám vždy ukáže zostatok s povoleným prečerpaním....Po vyrovnaní si povolené prečerpanie nechajte ako rezervu alebo ho zrušte.