Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zbavit pivneho brucha ?

Príspevok v téme: Ako sa zbavit pivneho brucha ?
tucko

Caute vsetci, po najdeni si prace som zacal s kolegovcami chodievat castejsie na pivo. A to sa odzrkadlilo na mojom bruchu ktore zacalo rast co mi aj pridava roky ze vyzeram ne na 29ale na 45. Obmedzil som sport a viac posedavam s kamosmi na pive. Uz ma to ser*ie lebo ked mi narastie vacsie uz sa ho nikdy nezbavim. Vidi u znamych ako vekom pribrali a ostareli.
Ako schudnut? Co cvicit a jest aby zo mna nebol lenivy tlstoch a pivny bruch. Nechcem chodit ako tehotny v siedmom mesiaci

m.

Ja som sa už pustil do zmenšenia svojho brušiská. Keď to tak každému vadí, len mne nie:-)
Ako môžem mať všetky výsledky krvi v poriadku a bembeľ ako tehotná žena? Keby som mal aspoň zvýšený cholestrerol alebo niečo s pečeňou (trebárs koróziu pečene), tak nepoviem, ale všetko ok a estetický "dojem" brutálny.

m.

Alkohol obsahuje energiu a keď na to ešte niečo s chuťou zješ, tak ti bude rásť brucho. Nemusíš sa stravovať vôbec nezdravo. To som už zistil na sebe.

tucko

Ja nezerem slaninu klobaso ani kolace len obcas, toto obmedzujem a prave preto mi doslo ze mam ten bruch z piva kedze sa stravujem zdravo az nato pivo

0vecka

tucko vsetko je to len o kaloriach pivo ma priblizne Tolko kalorii co kola... mas tri moznosti ...

1. budes pit menej piva
2. budes menej jest
3. spocitas si kolko kalorri ma jedno tvoje pivo a kolko spalis na jednom kilometri schodze/behu a za kazde pivo ktore vypijes prejdees Tolko km aby sa to vyrovnalo...

ine riesenie nieje jedina tak lyposukcia...

m.

Neviem, prečo majú ľudia problém s tým, aby boli štíhli? Ak sa má človek dobre, tak veľmi nemá dôvod chudnúť, to tiež netreba opomenúť.
Váhu si treba strážiť celý život, nielen počas nejakého krátkeho úseku.
P.S. Big Foot vyzval Chucka N. na súboj potom, čo sa Chuck zjavil Bohu. Big Foot prehral.

Matyo

Obyčajný svetlý ležiak už kvasnice neobsahuje, odstraňujú sa filtráciou, ale alkohol ako taký je pri chudnutí kontraproduktívny. Čo sa týka jedla, tak na nete máš gigabajty rád a informácií ako ktorá potravina pôsobí na organizmus. Hlavne treba veľa zeleniny, ovocia o trochu menej, ďalej strukoviny, ryby, kuracie mäso, občas môže byť aj hovädzie, bravčové a údeniny asi úplne vylúčiť, teda hlavne údeniny, ktoré sú plné soli, ale napr. kvalitnej bravčovej šunky (+90% mäsa) sa nemusíš vzdávať. Takisto syry iba s nízkym obsahom tuku 30% a menej, celozrnné pečivo, ryža, samozrejme vylúčiť koly a podobné sladené nápoje a nejaký pohyb by tam asi mal byť. Športovať by si mal pri 50 - 70% max. tep. frekvencie, to bude u teba asi od 100 do 140 pulzov, vtedy telo spaľuje tuky.

m.

Teoreticky možno schudnúť aj takmer ako lúsknutím prstov, ale to neodporúčam. Tam je brutálny jojo-efekt.
Ja som niekedy cvičieval 15 minút denne ľahké aerobné cvičenia a bol som spokojný. Potom som to prestal praktizovať a pribral som.
Ale díkes za tému, aspoň som sa nad sebou zamyslel, lebo tiež mám s tým problém.
Cvičiť každý deň, to je podstatné a takisto nežrať jak prasa.
Od kedy som si zabil svine Pata a Mata, tak po štyroch mesiacoch som sa začal na nich podobať.
Nevím kerá sviňa by ňa teraz chcela?:-)
Alebo si povedz tak: taký krásny slnečný deň, tak prečo ho nepresedieť v krčme pri okne?! A problém máš vyriešený:-)

celebrita facebooková

Asi menej piva a viac minerálky, viac pohybu. Nie nadarmo sa také brucho volá pivné. Pivné kvasinky naozaj spôsobujú priberanie. Keď bola moja sesternica malá škôlkarka, tak bola normálne štíhle decko, ako všetky ostatné štíhle deti. Jej mama sa o ňu dobre starala, čo sa stravoavnia týka, prísun jedla pravidelný, pohyb normálny, všetko primerane veku......až jedného dňa tetuške preplo a vymyslela si, že ona chce, aby jej decko bolo bacuľaté (sesternica má tenké kosti) a nie také chudé a začala do nej sypať pangamin. To sú tabletky, ktoré obsahujú pivné kvasinky a dávajú sa deťom na priberanie, dajú sa kúpiť v lekárni bez receptu. Malá ich brala viac rokov, rozožrala sa od nich až do prasknutia a žalúdok sa jej roztiahol jak nafúknutý balón a strašne od nich pribrala. Dnes sa už pomaly blíži k 30tke. A to celú ZŠ a celú pubertu bola tučná jak ropucha, ešte aj lenivá a cvičiť ani za svet. A taká istá tučná je stále. Nechcem byť zlá veštica, ale nosiť na takých tenučkých kostiach takú hrubú vrstvu tuku toľké roky, to je na artrózu v 35tich, najneskôr v 40tich. Frajera si vždy nejakého dokázala nájsť, lebo tvár má peknú a mnohým sa aj tučné a hrubovrstvotukové páčia, tak o to nejde, ale ide o to, že nedbá o svoje zdravie. Je mi jej ľúto, že ako dopadne. A za všetko sa môže poďakovať svojej šibnutej materi, že čo to s ňou urobila. Nebyť prehnaného brania pangaminu, mohla byť pekná, štíhla a najmä zdravá. Naozaj škoda. A v tom ani nebol alkohol :) Toto urobili pivné kvasinky s nevinným dieťaťom. Preto hovorím, posedieť s kamošmi áno, ale môžeš sa niekedy aj vyhovoriť, že ty si teraz nedáš pivo, ale niečo iné. Cvičiť každý deň. Ja som za to, že radšej 15 minút denne, nech sú tam cviky na viaceré svalové partie hoci s menším počtom opakovaní a bez rizika svalovky doma na podlahe (kliky, drepy, brušáky, chrbťáky, riťáky, drepy s výskokmi...)ako 90 minút raz do týždňa si nanajvýš vo fitku uhnať svalovku a s ňou skapínať týždeň totálne demotivovaný k ďalšiemu cvičeniu.
...ani ja nie som dokonalá a tiež som bola istý čas aj dosť tučná, ale dala som to dole zmenou stravy (bez hladovania) a každodenným cvičením :)

paneboze

a co tu akoze cakas za necakane rady? ze ti niekto poradi ako schudnes lusknutim prsta a zranim slaniny? ved zer malo tukov a cukrov a vela intenzivne sportuj pri vysokej tepovej frekvencii, neviem co tu vyzvedas za uzasne rady