Ahojte, je to trošku na dlhšie, budem rada keď si môj problém prečítate a napíšete mi váš názor, radu, typ no hocičo čo by mi mohlo trošku pomôcť.
Psychické problémy u mňa začali pred 3 rokmi, odvtedy som aj tuhý fajčiar (postupne až 40cigariet denne), striedali sme s lekárkou rôzne druhy AD, benzodiazepinov no nakoniec pred rokom sa podarilo to ustáliť a beriem lieky kt. mi fungujú - konkrétne Wellbutrin. K tomu som brala rôzne benzodiazepiny ale už sme museli znižovať lebo som bola závislá na nich, momentalne mam diazepam p.p. Moje fajčenie sa ale nemenilo a prakticky celý deň som fajčila, všade kde som išla som len fajčila - strašne silná psychická závislosť sa u mňa vyvinula a nevedela som to zastaviť, bola som otrok cigariet, tie rituály spojené s cigami. Mala som problém s dýchaním a tak som išla na operáciu,dobrovoľne a tešila som sa že prestanem fajčiť a zároveň sa mi začne dobre dýchať nosom. Som pár dní PO a začala som mať ani nie fyzické ale psychické absťáky....v nemocnici nie - tam som nič také nepociťovala. Odkedy som doma je to zle, točí sa mi hlava, rovnaký pocit ako pri vysadzovaní veľkého množstva BZD, neviem čo zo sebou,som podráždená, všetko mi vadí, neviem čo s rukami, nemôžem ísť behať,cvičiť no nič aby sa mi nespustila krv z nosa kvôli operácii....
čo mám zmeniť, ako sa z toho dostať ??.... potrebujem urýchlene sa dať dokopy. A buď sa dostať z absťákov - alebo zas začať fajciť.... čo NECHCEM ale niečo vnútri ma akoby núti...