Dobry den , od minuleho roka ma zacali trapit caste nevolnosti a v tom obdobi som zacala brat hak, najprv som si myslela ze to ma suvis, ale aj po zmeneni hak, dokonca aj uplnom vysadeni problem stale pretrvava. Ziadna intolerancia nebola potvrdena, kavu nepijem, nefajcim. rano zobudzam s neprijemnym pocit na vracanie a mam krce v bruchu. Niektore dni ,casto chodim na wc, a neustale mi skrka v bruchu, aj po najedeni hocikedy pocas dna, je to neprijemne a hocikedy ma prezenie.. Cez den sa to niekedy utisi a na vecer mi pride zase tak isto, este sa prida aj tocenie hlavy.Velmi ma to obmedzuje, mam problem niekam ist pretoze mi je stale takto. Prosim poradte mi, bola som aj na roznych vysetreniach a vsetko je v poriadku.
Zle travenie, silne bolesti
Skusala som uz rozne bylinkove kvapky, zmiernilo sa to ale akonahle som ich prestala bolo to znova o tom istom, uz som z toho na nervy, nic mliecne nejem a snazim sa jest zdravo, v malych porciach, vody pijem dost. Uz som z toho fakt zufala ze co to moze byt. Hlavne je najhorsie jak to vie cloveka obmedzovat tieto veci. Skusala som aj cierne uhlie, pomohlo opat len na to obdobie kedy som ho brala tak isto ako aj s hylakom.
toto som mala aj ja , nevracala som ale krce, skrkanie v bruchu stale a raz hnacky a raz zapcha, zistili mi intoleranciu na laktozu, vysadila som mliecne a skrkanie neprestalo :-), znama mi odporucila probiotika vytazok z bylin, je to v tekutej forme vita biosa a odkedy to beriem sa mi polepsilo travenie. mam ich z vitarian.sk, treba skusit kazdemu pomoze nieco ine.
Nemohla by to byť pásomnica? To sa dá zistiť aj z odberu krvi, zo vzorky stolice, z rontgenu brucha. Už len dúfať, že nebude mať tvoj lekár nič proti a že ťa na tie vyšetrenia aj pošle.
preliečiť komplet trávenie-akupunktúra