Nuz neblazni.....
Doba, kedy sa nase prababicky vydavali v 15 tich a do 22 rokov by mala byt kazda baba vydata, je prec.....A ked ozaj pride ta prava laska, budes to citit a aj si to naplno zazijes, ale musis ratat aj s nejakymi tymi sklamaniami.....
Aj ja som si kadejaku noc preplakala......
A normalna si, s kym prides o panenstvo a kedy, je len tvoja vec.....A nevsimaj si usudky ludi, nie je nikde napisane, ze si mala prist o panenstvo v 14 tich na skolskom vylete, po poziti vinka nevalnej kvality......
Chran si to, co je pre teba cenne a nikoho do toho nic nie je.....
A mas pravdu, promiskuita je proste v tejto dobe normalna, ale to neznamena, ze ak 200 ludi cosi robi, musis to robit aj ty.....
Ver mi, ze ja ako matka, by som radsej za nevestu teba, ako tie dievcinky, co sa mi tu cas od casu premavaju, ked maju moji synovia zurky, ci navstevy.....
Tak tu nejde o spravodlivost, ide o tvoj postoj k tvojmu presvedceniu, k tvojmu pohladu na sex a intimitu.....Ktory chces silou mocou prisposobit beznemu davovemu haraseniu a na to sa vykasli....
je fajn zazit niekoho, co vytrca z davu, ale ten musi ratat s tym, ze tomu, co vytrca z davu, treba useknut hlavu, aby nam bol rovny:)
Ver mi, ze Dana, Jana a Hana, co to podla teba maju jednoduchsie, nie su v konecnom dosledku snom muzov, co sa chcu usadit.....ako mi minule povedal jeden mlady muz, nuz nechcem za matku svojich deti niekho, na ktorom jazdili vsetci moji kamarati, jak na trenazeri.....
Muzi, co sa chcu usadit hladaju a zenia sa presne s takymi, ako si ty.....
Nevyhybaj sa akciam, kde je aj Dana, Hana a Jana, ale urci si svoje hranice.....a nastoj na nich
Raz, budes prekvapena, v akom vysokom kurze sa ocitnes.....