osobne problemy

Príspevok v téme: osobne problemy
nina789

Mam 20 a ešte som nemala važny vztah a sex, pretože som žila v tej iluzii ,že existuje uprimna laska, a že ked to budem citit tak to bude ten pravy pre mna ,bohuziaľ už to citim uplne inak,ľudia ma nevedia pochopiť a stretavam sa skor s negativami typu,že už som dosť stara,proste važim si samu seba a nechcem prisť o nieco co je pre mna dolezite s hocikym tym nemyslim panenstvo,ale sudnost. A veľa krat rozmyslam,ci som normalna,kedze mam okolo seba ľudi ktorym intimita nerobi problem, a aj ked maju partnerov tak sa vyspia s hocikym.

A prečo tu píšem? pretože som už znechutena z toho sveta,je mi smutno,že tie kurvy sa maju tisic krat lepsie ako ja,že im ide všetko lahsie.. a ja prezivam kazdu emociu, snazim sa pomahat a dobro sa mi nevracia, Tak sa pytam ,kde je ta spravodlivosť ?

Sevrin

nina789 pravá láska existuje, ale nikdy nevieš kedy ju stretneš a odkladať "to" pre toho "pravého" určite nemá zmysel. Môžeš ho stretnúť zajtra, ale aj o 30 rokov. A ak máš 20 rokov, tak si ešte dosť mladá, tak máš času dosť, čo by som ja dal, keby som mal toľko čo ty, joooj :D a neboj sa, v tvojich rokoch som rozmýšľal podobne :)

0vecka

imho je to uplne normalne imho za toto mozu detske rozpravky stupidne romanticke filmy a chyraci ktori ludi v tomto podporuju... zivot neni rozpravka a neda sa zit ako to robia hrdinovia vo filmoch

parapara

Nuz neblazni.....

Doba, kedy sa nase prababicky vydavali v 15 tich a do 22 rokov by mala byt kazda baba vydata, je prec.....A ked ozaj pride ta prava laska, budes to citit a aj si to naplno zazijes, ale musis ratat aj s nejakymi tymi sklamaniami.....
Aj ja som si kadejaku noc preplakala......

A normalna si, s kym prides o panenstvo a kedy, je len tvoja vec.....A nevsimaj si usudky ludi, nie je nikde napisane, ze si mala prist o panenstvo v 14 tich na skolskom vylete, po poziti vinka nevalnej kvality......

Chran si to, co je pre teba cenne a nikoho do toho nic nie je.....
A mas pravdu, promiskuita je proste v tejto dobe normalna, ale to neznamena, ze ak 200 ludi cosi robi, musis to robit aj ty.....

Ver mi, ze ja ako matka, by som radsej za nevestu teba, ako tie dievcinky, co sa mi tu cas od casu premavaju, ked maju moji synovia zurky, ci navstevy.....
Tak tu nejde o spravodlivost, ide o tvoj postoj k tvojmu presvedceniu, k tvojmu pohladu na sex a intimitu.....Ktory chces silou mocou prisposobit beznemu davovemu haraseniu a na to sa vykasli....
je fajn zazit niekoho, co vytrca z davu, ale ten musi ratat s tym, ze tomu, co vytrca z davu, treba useknut hlavu, aby nam bol rovny:)
Ver mi, ze Dana, Jana a Hana, co to podla teba maju jednoduchsie, nie su v konecnom dosledku snom muzov, co sa chcu usadit.....ako mi minule povedal jeden mlady muz, nuz nechcem za matku svojich deti niekho, na ktorom jazdili vsetci moji kamarati, jak na trenazeri.....
Muzi, co sa chcu usadit hladaju a zenia sa presne s takymi, ako si ty.....
Nevyhybaj sa akciam, kde je aj Dana, Hana a Jana, ale urci si svoje hranice.....a nastoj na nich
Raz, budes prekvapena, v akom vysokom kurze sa ocitnes.....

miki26

Si normálna slečna, ale bohužiaľ na to, aby si ulovila nejakého chlapca, čo by ťa mal rád tak potrebuješ skúsenosti. Musíš sa naučiť, čo ako funguje, ako dať najavo záujem. Vidieť povedzme typy, ktoré k sebe priťahuješ a na základe toho prijímať rozhodnutia do budúcnosti. Trebárs k tomu, aby si našla úprimnú lásku tak potrebuješ typ chlapa, ktorý ti bude vyhovovať. Toto musíš zistiť častokrát až v praxi, nebudeš mať skúseností tak je možné, že naletíš kadejakým blbečkom a budeš s nimi strácať zbytočne čas. Na záver každý by mal žiť podľa seba a zvážiť potencionálne riziká, ktoré z toho vyplyvajú. Prajem ti len všetko dobre.

_meno

vypocitavost nefunguje - konat len dobro a bez zasluh cakat ze sa vrati je vypocitavost

potrebujes si udrzat hodnoty ktorym veris, ale potrebujes aj pred nimi stat
(ked stojime za nimi, je to vypocitavost ze hodnoty spravia vsetko za nas ... )

v podstate sa Vam deje dobre, pretoze ste z dobrého prehu rieky sa coraz blizsie prisli pozriet na ten druhy hnusny breh a zivot Vam ukazuje ze za to dobro treba prosto bojovat, nepadaju pecene holuby ...

spociatku je to tazke, presne tak ako si to nahovárame ... to je klasicky nastroj strachu - nic v skutocnosti nerobi, len berie silu ..

silu si treba vazit chranit a pouzivat ju rozumne

ste na dobrej ceste, nenechajte sa zlakat lahkou rychlou vidinou slubov, ale vzdy budete ta ktora sa bude musiet postavit za samu seba (vola sa to zodpovednost, vsetko ostatne je vypocitavost)

ak tam kde ste vas maju za hlupu, je na case sa rozhodnut za aku mate vy sama seba a urcite odist od darmozracov

vojna sa nevykonava medzi nepriatelmi, ale z oblasti mieru a v kruhoch ludi s podobnymi hodnotami

svet sa meni kazdou sekundou sa kazdy z nas rozhoduje a meni

(ale v podstate sa nic zle nedeje, zatiaľ ... treba sa zachranit kym je cas ... ako pisete vidno ze svet sa opusta .. treba zachranit v prvom rade seba a ukazat cestu aj druhym, ale to je vsetko co pre nich mozme spravit

mam56

Každá cesta niekam vedie. Nebuď zbytočne netrpezlivá a čo je pre teba cenné, tak to si váž. To, čo robíš, tak to ťa formuje, aby si sa stala dobrým človekom. To, čo robia ostatní, nech ťa netrápi a ani sa s takými ľuďmi nestretávaj.