Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HAK

Maja5453

HAK som užívala tri roky, vstriedala som rozne druhy HAk a žiadna mi nerobila dobre. Pri poslednej som pribrala 7 kg. HAK som prestala uzivat, je to svinstvo, ktore uplne znici prirodzene hormonalne rozpolozenie tela. Prečo si davat do tela chemiu, ked to nie je potrebne a nutne.

Klara.K

Za aku dlhu dobu taky narast hmotnosti? Ja si osobne myslim, ze to je dost na to aby si uvazovala o zmene samozrejme len ak ti to prekaza pretoze niektore zeny su vdacne za pribratie. Ako tu uz bolo povedane, naozaj sa ti telo moze zavodnovat co je + 3-4 kg iba ta, voda a dalsie kila si mohla pribrat na zaklade toho, ze pocas uzivania HAK (nie pri kazdom) ma zena vacsi apetit a treba si davat pozor aj na to co zjes. Musis na to prist ty sama, ktora antikoncepcia ti bude vyhovovat. Vravi sa, ze sa od HAK nepribera no opak je pravdou. Mne pri predpisani moj gynekolog sam povedal, ze priberiem 1-2 kg. Bolo to nakoniec 5 kil ale mne osobne to len prospelo. Naopak zase poznam mnohe zeny, ktore nepribrali ani gram. Je to naozaj individualne.

MirVap

Ja som po zacati uzivania HAK na vahe tiez pribrala a preto som to zacala riesit. Ak ti uz hore uvedene problemy prekazaju tak sa porad so svojim gynekologom. U kazdej zeny je to individualne a to co sadne tvojej susede, kamaratke nemusi aj tebe.

Adriaanaa

Nebrať žiadnú hormonálnu tabletku!
My máme antikoncepciu takú, že si manžel dáva pozor a funguje na 100%, fungovala 9 rokov pred narodeninám syna a teraz funguje aj naďalej ;-)

natalianovakova

Anička, môže sa stať, že užívaš antikoncepciu, ktorá udržuje v tele vodu a preto to nafuknuté brucho a tiež kilá naviac. Ak ti to prekáža mala by si zvážiť výmenu a poradiť sa so svojím gynekológom. Predsa len ,,nafúknuté" brucho patrí medzi nežiadúce účinky a pre niektoré ženy aj stúpanie váhy nahor.