Zdravim..mam československeho vlčiak ma 8 mesiacov zapčkovany odčerveny šecko jak ma biť ale mam snim staly problem už od malička furt ma riedku stolicu sem tam sa stane že vytrasie tvrde...granule ma eminente pre štence..už som skušal všeličo od smekty až po probiotika až po veterinara jedneho a problem nevyriešene..odovzdal som trus a že nenašli žiadny problem..poradte
Hnačka
v tomto pripade by som do granul investovala viac penazi
Moze byt,len nekupuj lacny bordel z Lidlu alebo odnekial.V tomto veku musi mat pes vsetko co potrebuje lebo sa vyvija.Pozri si aby to bolo pre mladeho nie senior.
Junior a hlavne aby mu sedela vaha.
Este nieco
Ziadne kosti !!!
Ked budes mat tie nove granule,zase jej ich zmiesaj z ryzou.Strvt granul a 3/4 ryze.Potom daj pol na pol.A este na treti krat uz menej ryze a viac granul.Je uz na ryzu zvyknuta,tak nech nema zase sok z granul.Pomalicky.
Je to tymi granulami.Psom nesmies menit stravu odrazu a casto.Ked prechadzas na ine granule,musis mu ich po troche zo zaciatku miesat s tymi na ktore je jeho zaludok zvyknuty.Kedze ty mu ale nedas sancu aby si telo zvyklo na jeden druh,ma hnacky.Odhod na 2-3 dni granule a davaj mu len ryzu s kuracim masom.Kup kura a odkosti mu ho.1 kura ma na 2-3 dni.Hlavne ryze nech ma dost.Po tomto by sa mu mala stolica upravit a potom sa vrat ku granulam.Ak sa hnacka vrati,neprestan mu ich davat.Telo si zvykne.Len hlavne mu uz stravu nemen.
to nie je nic vazne nemaj strach
no už som vyskušal 4 druhy
tak možno tie granule mu nesedia