Som v koncoch uz pomaly ani neviem čo je realita

Príspevok v téme: Som v koncoch uz pomaly ani neviem čo je realita
vyčerpana

Na uvod liečim sa zo schyzofreniou proste hlasy a vidiny ... približne rok a niečo mi bolo fajn držalo sa to len asi posledne 3 či 4 mesiace je to neunosne.. Chcem aby sa to už nadobro skončilo... mam chut si ublyžit a to nehovorim o tych hlasoch čo mi to prikazuju.Lieky uživam pravidelne. V noci už ani nespim ani neviem kedy som sa naposledy vyspala ... už neviem čo mam robit som v koncoch... čokolvek robim nepomaha to... asi je už neskoro

miki25

Mukel tie depotné preparáty v injekčnej forme sú tiež skvelé. Je to tak ako píšeš, môžno aj vďaka ním som na tom veľmi dobre. Myslím, že dnes už ich berie každý. Možno sa mýlim.

Mukel

Skús sa s tvojím psychiatrom porozprávať o depotnej liečbe. Nebrala by si lieky, ale pravidelne by si chodila na injekciu.(Raz mesačne, raz za tri mesiace- podľa typu účinnej látky.) Počul som o prípadoch, ktorí pristúpili na takýto typ liečby a dnes sú bez príznakov. Za vyskúšanie nič nedáš.

miki25

Ahoj, neskúšal si elektrošoky? Ja som sa nevedel tiež veľmi dlho z toho dostať a napokon tie mi pomohli. Dnes už 3 roky je to veľmi dobre, mám z toho radosť. Stále neviem zvládať stres, ale tak snažím sa mať toho stresu menej. Práve on môže za všetko zle.

Vefo

Aj ja mám schizofréniu, tiež počujem hlasy a trpím už roky. Nemôžem spávať, a život ma už nebaví. Je to neúnosné, je to ošklivá choroba, duševný defekt.

_meno

ahojte vyčerpana

ste slaba pretoze zlo Vas vycerpava .. to ze uzivate lieky je neutralne - mozte ich pouzivat v prospech dobra ako doping, alebo v prospech zla ako lahostajnost/nadutost.
deje sa Vam to skrze karmu - ze v minulosti ste boli a teraz sa karta obratila.

proti karme sa ale musite postavit, duchovia tu nemaju moc, mozu davat len podnety ...

ako sa vravi casto o nie je o otazke ci sa oplati pre nejaky zmysel zomriet - ale ci sa oplati pre nejaky zmysel zit.

je potrebne aby ste vzali co zostalo a vybuduvali z toho co mozte - samozrejme po ceste zivotom musíme bojovat proti tym co chcu nicit.

zivot je vojna - vzdy bol je a mozno aj bude ...
z mojich skusenosti jediny zivot ako sa oplati zit je robit dobro a nicit zlo ...

kto veri v boha, toho si boh overi .. kto v neho neveri, veri tim druhym a ti zajatcov neberu ..

nie sme na to sami, ale je to na nas

otocit sa v zivote naspat k zivotu je najvacsie a najtazsie rozhodnutie a najtazsia cesta ... ale jedina ktora dava zmysel a nieco prinasa

hm, nejake konkretne kroky su tie podnety ktore mate v sebe, ten potencial ktory je spociatku tak tazke rozoznat, prejavovat ho...

zlo je take, vsetko slubi zadarmo ale nieze nic nesplni a vkuse klame, ale nakoniec vsetko vezme ...... dovtedy sa bude diat zlo v nasich zivotoch dokial sa nepostavime za dobro

svet netreba len povzniest, ale zburat a postavit nanovo

vela hodin cas je drahy drzim palce