Ludkovia, kúpila som si šaty na promociu s vcelku plným veckovym vystrihom. Ale keď už boli kupene, vysli pokyny, že vystrih nesmie byt. Ako ho elegantné zakryť?
ako elegantne zakryt vystrih na spolocenskej udalosti?
tenista87 ona ma uz ale saty kupene a nebude predsa kupovat nove kvoli promocii...
jednoducho nedaj si vystrih :D :D
Ak som dobre pochopila predch,radu...mas si tam dat hovienko? Celkom dobry napad. To skusi aj ja a mezabudni sa navoant. Jednak ti to pod nosom bude smrdet a odpadnes a ten vystrih tiez bude smridet tak nezabudni sa navonat..zlatko...
ja by som sa im na to vysral...sak ta nevyhodia... a saty sisi uz kupila... to co je preboha za skolu?
Šatku si daj cez ramená a chrbát a vpredu zviaž ju. No alebo si pod šaty daj nejaké tričko alebo ďaľšia možnosť, daj si pod šaty nejaké tielko pekné...také jednoduché ale musia sa ľudia pýtať takéto hovadiny. Neverím že by sami na to nedošli... Majú asi nízke IQ. Prepãč ale musela som napísať čo cítim...
Zakrývať výstrihy? To ja robím u seba, odkedy mi cecky (ne)narástli :)
Vedela by som si k tomu predstaviť šatku na krk, ale samozrejme, aby materiál a farba vyzerali primerane spoločenskej udalosti, nech to celé vyzerá pekne a elegantne. Skús sa poobzerať po nejakých takých šatkách. Hľadaj v obchodoch s elegantným oblečením: to by malo vyjsť.