Dobry deň,
Asi pred dvoma mesiacmi som spadla na lavy clenok hned mi to opuchlo a bolelo to ked som stupila na zem..na chirurgii mi povedali ze to nemam zlomene a poslali ma prec.. z lekarskej spravy som sa docitala ako mam postupovat z liecbou kedze pan doktor zrejme nemal cas mi o tom povedat nieco viac.. teraz uz bolesti nemam ale stale mam opuchnuty clenok .. nevie mi niekto poradit co mam s tym spravit ? Nechcem mat stale nohu ako shrek :( vopred Ďakujem
Opuch na členku
Ach jaj.....
nemusíš to mať zlomené na to, aby to bolo spuchnuté,... môžeš tam mať niečo natrhnuté, väzy, podvrtnuté.... stačí tak málo....
wobenzym na počkanie nerobí zázraky....
dávaj si studené obklady, octanový krém, bandáž, maj to stiahnuté... na noc to dávaj samozrejme dolu. Do dvoch týždňoch by to malo byť fit. Nohu nezaťažuj, nebehaj s ňou.
Neviem, či to máš aj zmodralé, krvný výron.... ak hej a opuch nebude ustupovať, kľudne utekaj k inému lekárovi. Niektorí mávnu rukou, že to nič nie je, iní to berú precíznejšie. Poranenie častokrát fixujú nielen bandážou ale rovno sadrou na nejaký týždeň.
Skoré uzdravenie želám, a ozvi sa akosi na tom.
Aj ja mam dobru skusenost s Wobenzymom. Pomohol mi po uraze a naslednej operacii
Kup si v lekárni Flektor ep gel - 6 eur.
Dobrý deň,
skúste si aplikovať klasický octanový krém.
Ahoj, ja som si sposobila tiez podobný uraz pri sporte, veľmi mi to napuchlo a bolelo. Naśtastie to nebolo zlomene, iba udrete. Lekar mi odporucil wobenzym. Ten mi pomohol
Ahoj! Kyslíková dotyková infúzia :) zbaví ťa opuchu aj zápalu ktorý tam máš robia ju v Trnave