Chcel by som objektívny názor

Príspevok v téme: Chcel by som objektívny názor
MrkvovyDzus

Musel som zmeniť kategoriu, lebo kategoria ,,Nesúvisiace so zdravím´´ sa tu nezobrazuje, ak by to niekoho zaujímalo :D

Ahojte, mám menší problém a potreboval by som poradiť hlavne od tých, ktorí sa v danej oblasti vyznajú alebo už v takej boli.

Mám ponuku na prácu čašníka, lenže v danej práci nemám absolútne žiadnu skúsenosť, nepoznám všetky tie druhy káv a drinkov, neviem ako sa čapuje, atď proste skoro nič :D Moja schopnosť komunikácie ako aj reakcie by potrebovala nejaký ten upgrade taktiež. Na miesto práce potrebujú človeka, ktorý je už zabehnutý no na skúšku ma zobrali, že ako mi to pojde. A tu je ten problém, viem tam ísť a v podstate skočiť len tak do neznámej vody, lenže bol by som nerád ak by som to tam obrátil hore nohami :D S pokladňou nemám tiež skúsenosť, no proste :D

Tak a ja by som chcel radu, objektívnu a od takých, ktorí to trochu poznajú a vedia resp. majú skúsenosti s podobnými ako som ja, či to mám zobrať a skúsiť aj keď budem možno na príťaž :D alebo si radšej hľadať ponuky kde zaúčajú alebo to nechať tak a najskor sa naučiť plynulo rozprávať :)

VĎAKA

Messje

Ovecka
On sa ma hned opytal ci tie 3 budem platit ja.Vtedy sa nalievalo 0.05.Ja som nechapala ake 3 ked mu naliala len 1.Potom mi to vysvetlil a bola som mudrejsia.
Odrobila som potom este dalsie 3 roky uz vo vychyrenej disco a boli to moje najkrajsie roky.Keby som nemala tolko rokov,hned by som to isla robit.Je to super praca.
A ked si mily a zdvorily a vies posrandovat,este si zarobis na tringeltoch.
Drzim palce

MrkvovyDzus

Idem do toho, vďaka za nakopnutie, to s tým šampanským pobavilo :D
Ako vraví Ovecka, pri najhoršom ma vyhodia :D

Messje

Chod do toho.Ak mas rad ludi a rad pracujes s nimi tak to skus.Ja som ako 18rocna skusila robit barmanku.Najprv ludia na zaciatku pytali vino a ked prisiel jeden a pytal rum,naliala som ho do 2dcl pohara.Blbecek :-)
Zabehla som sa a milovala som to.Vsetko sa naucit da len musis mat tu pracu rad.
Ako pise ovecka. ..prinajhorsom ti povedia...dakujeme,nejde ti to.Ale skusot mozes.Je stovky casnikov co sa to nikdy neucili a vidis to na nich?
Skus. Leto je uzasne na tuto pracu.
Raz som otvarala prvy krat sampanske jednej dvojici.Po otvoreni mi zacalo tiect a ja som tam este prst strcila a ostriekala ich.
Aj to som prezila.Omluvila sa,nechala to na moj ucet a aj tak zaplatili.Povedala som ze mi je to luto velmi,ze sim to robila prvy krat.Naco som ich aj upozornila.Chcete aby som to ja otvorila?Ano.Ale robim to prvy krat.No...skuste.
Tak som skusila.Musis vediet s ludmi komunikovat a zasmiat sa a pojde to.

0vecka

podla mna nemas co stratit... prinajhorsom ta vyhodia... ak je to v BA tak budu aj tak radi ze vobec niekoho zohnali niekde kde je 30% nezamestnanost je realnejsie ze ta vyhodia

Jax

Skusenosti inak nenaberies. Na co chces cakat? V kazdej novej praci si na zaciatku strateny. Chod tam, pytaj sa, pis si,nebudes tam sam. Hlavne je mam chut robit, vsetko ostatne sa na teba nalepi