Musel som zmeniť kategoriu, lebo kategoria ,,Nesúvisiace so zdravím´´ sa tu nezobrazuje, ak by to niekoho zaujímalo :D
Ahojte, mám menší problém a potreboval by som poradiť hlavne od tých, ktorí sa v danej oblasti vyznajú alebo už v takej boli.
Mám ponuku na prácu čašníka, lenže v danej práci nemám absolútne žiadnu skúsenosť, nepoznám všetky tie druhy káv a drinkov, neviem ako sa čapuje, atď proste skoro nič :D Moja schopnosť komunikácie ako aj reakcie by potrebovala nejaký ten upgrade taktiež. Na miesto práce potrebujú človeka, ktorý je už zabehnutý no na skúšku ma zobrali, že ako mi to pojde. A tu je ten problém, viem tam ísť a v podstate skočiť len tak do neznámej vody, lenže bol by som nerád ak by som to tam obrátil hore nohami :D S pokladňou nemám tiež skúsenosť, no proste :D
Tak a ja by som chcel radu, objektívnu a od takých, ktorí to trochu poznajú a vedia resp. majú skúsenosti s podobnými ako som ja, či to mám zobrať a skúsiť aj keď budem možno na príťaž :D alebo si radšej hľadať ponuky kde zaúčajú alebo to nechať tak a najskor sa naučiť plynulo rozprávať :)
VĎAKA