Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

frekvencie/redukcia výšky

Príspevok v téme: frekvencie/redukcia výšky
BBh

Zdravím nedávno som hladal ako ovplyvniť svoju výšku a doklikal som sa k videu (www.youtube.com) ktore údajne keď počúvam tak sa zmenším. Príde mi to dosť hlúpe ale zo srandy som to skúsil počúvať a pri počúvaní som tak zvláštne cítil nohy. Čo myslíte môže na tom niečo byť, máte stým skúsenosti?

poprípade nejaké typy na zníženie výšky okrem drepov?

0vecka

BBh no to s tymi drepmi by som sa nedivil kebyze je to hoax...inak by malo byt aj tak jedno ci robis drepy alebo chytis tazku cinku popripade nalozis zavazie do ruksaku..

co sa videa tyka typicky placebo efekt... precitaj si nejaky clanky o skepticizme a zistis ako sa dopatrat k spravnym informaciam...

BBh

ráno tých 193 viem že to nieje extrém ale vo vlakoch MHD aute mnohých zárubniach a podobne je to už veľmi nepohodlné preto by bol každý cm dole super...stými drepmi, samozrejme s činkou, nejak zapadnú stavce alebo čo a o kúsok to človeka zníži tak aspoň niečo

ElsaS

Ale no... počúvaním nahrávok na YT určite výšku nezmenšíš.
A celkovo nie je veľmi reálne výšku zmenšiť natrvalo. Napríklad večer máš vždy o 1-2 cm menej ako ráno, pretože ráno sa prebudíš oddýchnutý aj kosti sú oddýchnuté a večer práve naopak, tým, že sa celý deň o seba chrupky a kosti tlačia sa človek o niečo zmenší ale na druhé ráno je to zase späť :)) takže úplné zmenšenie výšky sa dá len operáciou ale je to drahé a naozaj si nemyslím, že až tak potrebné. A koľko to vlastne meriaš?