Zmenšenie prsníkov

Príspevok v téme: Zmenšenie prsníkov
amalbet

Dobry den, ci vecer,.....uz dlhsiu dobu uvazujem o operacii zmensenie prsnikov, ale bojim sa toho.....Ale bolia ma hrozne ramena, ruky, chrbtica......Skusala som sa popytat na roznych klinikach, ale tam si tom musim hradit vraj sama.......
Mate niekto s tymto skusenosti? No dobre, ak by sa mi ulavilo, tak zaplatim aj tych 2000 euro, ale skusenosti tych, co to absolvovali su tak pol na pol, niekto si pochvaluje, niekto umiera od bolesti stale....
Poradte, ako sa v tejto veci, vyvarovat chyb.....len tak na margo, totalne nechapem, ako si niekdo dobrovolne CHCE nechat zvacsit prsia, moj sen je sportova podprda, alebo bez, bicykel volne tricka a co mam vo vystrihu, no co najmenej.....Strasne som z toho cely zivot nestastna a uz mi to zdravotne hrozne vadi......

Jaja15

Dá sa to robiť aj zo zdravotných dôvodov, v tom prípade za to neplatíš....Ale záleží akú máš veľkosť a akej si postavy..... Kamarátke to robili zo zdrav.dôvodov,myslím že potrebovala správu od ortopéda či neurológa ale mala veľké prsia a mávala bolesti chrbtice...No bolesť to je určite, je to plastická operácia, záleží ako rýchlo sa ti to bude hojiť....ju to pobolievalo asi 1/2 roka, teraz je to už v pohode.....kým sa to zhojí je to bolestivé, predsa len režie sa do hĺbky svalov, koža sa naťahuje... neviem či si mala niečo zošívané alebo vybratý slepák klasickým spôsobom - toto je väčšia bolesť a hojí sa to dlhšie....ale záleží aj aký máš preh bolestivosti....ale ano - bolí to.....

chlapXL

Nie, nieeeeee, nerob to. To je strašná škoda.

Občas si treba poležať v teplej vode vo vani, uvolni sa svaly. Ǐsť na masáž občas pomôže.