toto ma nikdy netrápilo, ale kamošku hej, preto ona jazdí radšej na kolobežke
Trápi aj vás podráždená pokožka po jazde na bicykli? Ako sa zbaviť nepríjemného svrbenia?
ono na vsetko treba ist pomaly nie hrrr brrr a hlavne sa treba na vylet na bicykli vybavit. pohodlne gate v lete vsak aspon leginy po kolena
ano, tie som si uz objednala :D este vybera nejake to oblecenie..no priznam sa, ved vsetko by som chcela kupit :D
ako píše blanka, bundu určite, a dobre topánky na bike treba :)
dakujem :) praveze o tom som premyslala, ze nejaka kvalitna bunda by sa mi najprv hodila na zaciatok asi
Pozri na elementstore, ja som si topanky a chranice u nich kupovala :-) oblecenie mam rozne, ale zaklad je dobra nepreokava bundu, nech ta nezastihne zle pocasie
Ahojte, ake mate topanky na bicykel? a nosite na dlhsie trasy aj nejake specialne oblecenie? ja som vzdy jazdila len kratke vylety po okoli, ale chcela by som zacat viac bicyklovat :) budem rada za vsetky rady
trapila, preto som si kupila kolobežku s pohonom na baterie a som spokojná
bud nekvalitne sedadlo na bicykli, alebo oblečenie. MOže to byt aj tym, že si davaš dlhu trasu a telo to pociti ( ked na tom sedadle sediš).
Problém môže byť aj z pracieho prášku (zbytky v textílii), ktoré sa
vlhkosťou stávajú aktívne a reagujú s potom a pokožkou.
Prípadne je problém umocnený ešte tlakom, oterom pokožky o textil.
Cez leto je pleť vplyvom tepla trochu podráždenejšia než cez zimu. Ak vás pokožka pri jazde na bicykli svrbí len občas, netreba si robiť starosti, ale ak vám to spôsobuje stálu bolesť, pravdepodobne ide o väčší problém.