Ako schudnúť?

mmaajjaa

adiana, pozri si články o chudnutí na -odkaz odstránený- je tam veľa múdrych myšlienok, v podstate ako to v skutočnosti je, čo spôsobuje nadváhu, čím je ovplyvňovaná a tak... Bez úpravy stravy a zvýšeného výdaja energie to jednoducho nejde. ... genetika, štítna žľaza ... treba preštudovať.

miilaan

Ahojte, ponukam produkty na chudnutie 100% prirodne.Na zdravotnom stave nezaleži.Ak mate zaujem napiste mi na mail: svoj-vek,vyšku a vahu,tel. č., a kedy vam mozem zavolat.

timejka200

Ahojte!teraz to tu vidím 1-krát!zaujímavé veci tu píšete!ja by som sa tiež chcela podeliť s tým chudnutím!aj ja som schudla dosť kíl!nie za krátky čas ale postupne!nebrala som to ako diétu, iba som sa obmedzila v niektorých jedlách. a potom to už išlo samo..objavila som celozrnné pečivo, celozrnné chlebíčky,nízkotucné mlieko, ktoré si furt dávam do kávy ráno...a tiež sa snažím už po tej6, 7-mej nejesť!zatiaľ si držím svoju hmotnosť i keď teraz stagnuje..no uvidím ako to poôjde dalej:)

adrianna

Baby, díky za rady. Zatiaľ sa snažím, tak, že po tej 18.00 už nejem radšej nič, každý večer cvičím 20min. na steperi, potom si zaskáčem 10min. na švihadle a nakoniec si dám ešte brušáky, tak dúfam že to pomôže.

janetinka

adi. pre mna ano, mam 1,50m. to keby som mala tych55 bola som hrozna. takto mi to vyhovuje, nie som vychudnuta, ani tucna, ale normal štihla

chudulienka

Ja idem dole na váhe pomaly, ale iste podľa Vysokej školy chudnutia - Edita Sipeky - jem všetko, na čom mám chuť - akurát že jem pravidelne 4x za deň každé 4 hodiny a samozrejme nie porcie také veľké, že mi jedlo padá z taniera. Ak tomu 2x týždenne cvičenie na spevnenie svalstva.

janetinka

ahoj adrianna. ak ti mám poradit čo mam ja za sebou. je len pohyb. mala som navyše 11kg. to som vázila55kg. objednala som si stacionárny bicykel, cvičila som kazdy den po 10,15min.večer, po 6hod, som jedla len ovocie a jogurty a za 5mesiacov som schudla 11kg a doteraz vázim 45kg. uu mám od toho 3roky, mám rovnaku váhu, obcas si este na nom zacvicim ale to uz len pre seba na spevnenie svalstva? stop dietam, nabereš 2násobok, jedz pomaly, nehltaj a stravu poriadne poprezuvaj

RNG

Okrem pohybu a spravnej nizkokalorickej stravy su aj doplnky na ulahcenie chudnutia
Co tak skusit stimulovat spalovanie tukov termogeneratormi. Je tam vytazok zo zeleneho caju a alfa lipoicka kyselina(su to zaroven antioxidanty na regeneraciu pleti), alebo silnejsiu zmes Xtreme Lean Supreme .
Najdete ich na Google.sk pod: doplnky, green tea,

trenerfitness

Ahojte zienky. Citam tu dost casto Vase problemy a tesi ma ze mnohe chcu na sebe popracovat. Dietky su mozno pre niekoho dobra vec, ale nestaci to pre pekne telo. Takze keby chcel niekto pomoct, pomozem s cvicenim vo fitku. Som kvalifikovany trener... osobny.trener@gmail.com... Chce to len nastartovat...je to vsetko na Vas ...:o) pekny den