Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ľúbi ma ale stále chce byť slobodný

Príspevok v téme: Ľúbi ma ale stále chce byť slobodný
Ennnie

Ahojte, tak v skratke... ľúbim ho najviac... aj on to vraví a aj to cítim... je mi s ním najlepšie ale potom su tu momenty kedy mam pocit ze ma nema rad... jednoducho stale chce byť iba s kamaratmi... niekedy mi ani neodpise alebo sa neozve... neviem co mam robiť... dufam že časom sa to zmeni a on trocha dospeje... ale neviem ci ma vyznam cakat na to kedy to bude

Messje

martina
Ennie to ale pochopila ako jedna z mala co zalozia temu a chcu poradit.Tie ostatne si stale idu svoje dokola kym ona si chybu priznala.Ak sa to uplatni aj v praxi...maju o pekny vztah postarane.Respekt a pochopenie :-)

martinah.

toto nedokazem pochopit ze ked si niekto najde vztah tak sa vykasle na vsetkych priatelov. Podla mna je to uplne padnute na hlavu stale byt len a len s frajerom ci frajerkou nepustit ho von vykaslat sa na druhych ludi a priatelov v takomto vztahu sa clovek velmi rychlo zacne dusit a este ked sa k tomu prida neustale kontrolovanie a upodozrievanie je to peklo. Aj moja najlepsia kamaratka vôbec nechodi von ani na net je to hrozne frajer ju vo vsetkom obmedzuje ked ju zavolam na kavu tak ju niekam vezme on ... ja by som tak nevedela zit je to chore

Messje

Ennie
Vobec si tak pripadat nemusis.Staci ak si to naozaj pochopila a bude ta vidiet usmiatu ked pojde od teba za kamosmi.To ze ta s nimi zoznamil,je plus.tak si to nepokaz a ver mu

Messje

Ked si clovek najde partnera,neznamena ze tym jeho socialny zivot skoncil.Ty si podla vsetkeho typ ktory by sedel len pri priatelovi a nechal sa drzat za ruku.On ta moze lubit ale nechce kvoli tebe odhodit kamaratstva co je uplne normalne.Nesmaz sa si ho privlastnit lebo ti utecie.Bude sa citit ako v klietke.Nechaj ho si uzit aj cas s kamaratmi.

Ennnie

Viem, že sú to kamaráti... vsetkych ich poznam... raz som s nimi bola vonku... ale ked ja ho moc lubim... ja neviem... asi by bolo najlepsie sa s nim o tom porozpravat