Dobry vecer, trpim na psychicke a gynekologicke problemy, presnejsie diagnostikovali mi hyperprolaktinemiu, schizofreniu a amenoreu. Som v produktivnom veku a nedokazem podat pracovny vykon. Ma niekto podobne skusenosti?
Ostatne problemy sa mi zdaju byt malickostou. D;
Ako vyzdraviet?
No, ja som zvedavý a rád by som si išiel pozrieť dom tých boháčov, ktorý bude renovovať môj kamarát z detstva - ťažký alkoholik.
Tá plávajúca podlaha bude asi plávať, ale doslova do písmena.
A tá fasáda, uf, neviem, neviem, asi "ako" u Billa Clintona v Bielom Doma:-)
Jemu by som nedal ani pokosiť trávu.
Majte sa!
Na stavbu sa vyberajú chlapi ktorí nerobia problémy. Strážiť problémových je strata času, treba ich vykopnúť.
Ak doktor stanoví takúto diagnózu, treba ho proste vymeniť.
Choré je samotné zdravotníctvo, nie je normálne aby doktor musel denne vybaviť 30 pacientov.
Ak má taký lekár (všeobecný) dopoludnia 30 pacientov, tak jediné na čo mu ešte ako tak zostáva čas, je vypísať na rýchlo recept a povedať diagnózu.
A keby bola liečba taká úspešná, tak by tam na chodbách tých 30 pacientov permanentne nemali.
Treba sa liečiť, ale nie uzdraviť:-)
A kontrolovať spiťuhákov na stavbe musí byť tiež riadna makačka.
atabaza Kolko mas rokov? Chodis do skoly?
Ak nekontroluješ robotníkov, odfláknu ti stavbu. Ak nekontroluješ doktora, povie ti latinský názov.
Áno, presne tak, moja definícia je presne taká trefná ako diagnózy lekárov.
Ja som ti aspoň poradil. Toho sa drž a bude všetko v poriadku.
Najpodstatnejšie pre tvoje uzdravenie bude to, aby si sa vnútorne nestotožnila s chorobami, ktoré dajme tomu že máš. Aj keby si ich mala, tak musíš žiť tak akoby si ich nemala. Musíš sa snažiť ich max. ignorovať. Lieky zober, ale cez sa diagnózami a ani sebaľútosťou nezaoberaj, lebo sa dostaneš do bludného kruhu.
Niektorým ľuďom však takáto sebaľútosť a ľútosť okolia vyhovuje.
Tak či onak nikto nevie, kedy umrie, preto tie diagnózy z tejto perspektívy nie sú až také relevantné pre tvoj život, či pre život kohokoľvek iného.
a tehla je tehla ... definícia jak prasa
Oslabená vôľa je oslabená vôľa a chronická únava je chronická únava.
Oslabená vôľa sa nazýva chronická únava. Cez deň zaspávaš, v noci nespíš. Tak to je nejak?
Na diagnózy sa príliš nespoliehaj, jeden doktor spraví taký záver, druhý iný.
Od doktorov žiadaj laboratórne výsledky, teda vedu. Ale to je asi nad tvoje chápanie.