Ahojte ...od každého neustále počúvam aká som chudá, že mám pribrať, že nevyzerám na svoj vek (22) a pod....som naozaj až taká chudá? moje miery sú prsia 79cm, pod prsiami 69, pás 65, zadok 84, stehná 46-47, lýtka 30 ... meriam 159cm vážim 44kg .....prosím, napíšte mi váš názor ďakujem
Názor na postavu
Ja mam 169 cm, 54 kg a o 20 rokov viac a tiez mi takmer cely zivot hovoria, ze som chuda. Ano som a co? Ked sa neda pribrat, tak sa neda a mozem do seba ladovat kazdy vecer aj chleba s mastou. Raz tu niekto pisal, ze od toho sa pribera...certa stareho. Kazde telo je ine a pre mna pribrat takych 4 kg je tak tazke ako pre niekoho ich zhodit.
Takmer vzdy sa do mna "obuli" hlavne zeny, ktore mali nadvahu. Ktohovie preco:-)
Ty si este velmi mlade dievca a kludne sa to moze zmenit, ale podla mna ziadna kost a koza teraz nie si, len jednoducho stihla. V dnesnej dobe je uz tolko tlstych mladych zien, ze byt stihlou je nieco nenormalne a chore.
Skoda, ze si sem nehodila fotku postavy, lepsie by sa posudzovalo, ale predpokladam, ze aj tak by si bola pre vela ludi podvyzivena.
Taylor134-Rado sa stalo. :)
Preto, že má niekto malú váhu, tak to neznamená, že musí byť ten človek aj vychudnutý! Nevideli ste ju a ani ja. Znie to ako 44 kg!Pre Boha,však ju odfúkne, ale zdanie niekedy klame. ! Ona sama vie ako vyzerá(keby vyzerala nezdravo, tak (keďže nemá anorexiu ani nič) by si to všimla a robila by s tým niečo pre dobro seba a svojej rodiny) a podľa mňa by si sama nemyslela, že je vychudnutá(v skutočnosti nemusí byť), ale tie názory, čo stále počúva od ostatných, by ničili každého a prehodnotili by aj jeho osobný názor na seba a svoje telo! )
Je však aj možné, že je naozaj chudá veľmi, ale to, keby to bolo už nebezpečné by spozorovala na nechtoch,pokožke, vypádávaní vlasov...
V každom prípade dúfam, že je zdravá.
OSPRAVEDLŇUJEM SA ZA PÍSANIE V 3.OSOBE!!!!!!!!!!to je pre ostatných a Taylor134-dúfam, že na to čo je chudé, alebo nie nemáš skreslený pohľad, preventívne by si ale pre istotu mohla zájsť za lekárom, lebo ja lekár nie som, takže keďže som ťa ani nevidela neviem posúdiť, či je tu problém.
Držím prsty aby žiaden nebol. :)
pomocnica: ďakujem za názor, problémy nemám, teda aspoň čo sa týka tých fyzických
lalalallala: to je dobré, nepredstavuj si ma :)
anickadusicka: tak zasa anorektička nie som, nie je mi vidieť kosti.. na to, aká som chudá mám dosť veľa tuku
kost a koza?
fuj, ani si ťa NECHCEM predstaiť .O
toto je už na lekára
vážiš veľmi málo
0vecka-A nie nie je to ona, lebo tamta mala výšku 162 cm a tuto Taylor má 159. :)
PS: inak dobré bicepsy máš. :D
Taylor134-No si chudá, ale keď sa cítiš dobre a nemáš nejaké problémy...tak nevidím dôvod prečo by si musela pribrať. Nie si strašne chudá. 44 kg je dosť málo, ale ide o to: nesiľ sa a nasilu nepriberaj, ale keď by si pribrala nebolo by to na škodu. :) Hlavné je však to ako sa cítiš a nie to čo ostatný hovoria. :) Normálne jedz primerané dávky. :)
Ver sebe a poslúchaj svoje telo. :)
lol inak nemas nahodou aj tu druhu temu.... am ma tiez nejaka baba obvod stehna 46...