Ahojte žienky, ja by som rada vedela či niektorá z vás pribrala z antikoncepcie Aidee? Mňa sa sám doktor spýtal či nebude problém ak priberiem kilečko možno dva lenže sa asi prepočítal pretože som pribrala neuveiteľných 8 kíl za 5 mesiacov :-D mnoho ľudí mi vraví, že nie je možné od antikoncepcie pribrať ale ja som si istá, že sajedá o zavodnenie alebo niečo podobné vďaka antikoncepcie keďže takúto váhu som nikdy nemala ani sa nestravujem inak ako pred užívanim HAK a ešte k tomu sa katívne venujem aj športu a od doby čo ju beriem váha stúpla.
Tak čo žienky?
Skúsenosti s antikoncepciou Aidee
Ahoj, mám jednu nepoužitú krabičku Aidee na tri mesiace predám za 20€, nemáte niekto záujem?
Žiaľ, s touto atikoncepciou ja osobe skúsenosti nemám avšak je možné, že priberanie nastalo vďaka užívaniu HAK. 8 kíl za 5 mesiacov je veľký a rýchlý nárast hmotnosti. Poraďte sa so svojím gynekológom predsa len je dosť možné, že spominaná antikoncepcia obsahuje vysoký počet hormónov.
Presne ako píše Michaela...u každej to pôsobí inak, každá máme iný organizmus. Zájdi za doktorom a povedz mu svoj problém a požiadaj ho, či by ti nepredpísal inú HAK. Nemal by s tým byť problém.
Ak máš pocit, že priberáš od HAK stačí skúsiť zmenu. Totiž u každej z nás je to individuálné.
Mám dve kamarátky, ktoré brali tú, istú antikoncepciu a jedna pribrala 2 kg a druhá 10 kíl.