Dobrý deň, viete mi poradiť vhodné prostriedky alebo lieky na posilnenie imunitného systému? Moja imunita je v poslednom čase veľmi oslabená a neviem si dať rady, ako ju dostať naspäť do normálneho stavu. Stravovacie návyky mám dobré a snažim sa viest zdravý zivotný štýl.
Oslabená imunita
Ahoj. Precitaj si moj prispevok tu:
www.zdravie.sk
Mas tam pekny zoznam. Pekny den.
tak v tvojom prípade by som skúšal také veci ako cvičenie a viac pohybu nech si zvykne tvoje teplo na viac baktérii a podobne ja osobne najviac podporujem behať v zime a tak veľmi posilniť imunitu ale aj mne sa stane že niekedy mám veľmi oslabenú imunitu a v tedy používam takzvané kolostrum čo je výživový doplnok na báze prírodných látok na podporu imunity vrelo odporúčam keď máš záujem pozri si viac o tom tu : www.monsea.sk to je stránka ktorú preferujem pretože majú veľmi dobré kolostrum lebo predsta nieje kolostrum ako kolostrum, a niektoré majú nižšie obsahy určitých látok ktoré sú veľmi potrebné napríklad ako : Imunoglobulíny, Aminokyseliny dúfam že moja odpoveď pomôže
Imunita s "dvíha" aj obyčajným ovocím alebo zeleninou ale píšeš, že sa zdravo stravuješ tak predpokladám, že toho máš v tele dosť. Tak isto pomáha na zvýšenie imunity viac spánku a dodržiavanie pitného režimu a prjímať veľa vitamínu C. Ešte sú mnohé vitamínové doplnky ako napríklad Drimmune - obsahuje Beta Glukán.