Uz bola tu na fore tema o vyprazdnovani criev. Ale neviem ju najst a nejaka osoba tam napisala ze si dala asi 4-5 veci na jedenie(bolo uvedene presne co) ja si to uz nepamatam. A zevraj tak ju to prehnalo ze na druhy den nesla do skoly. Ak ste tu temu nasli, dajte mi prosim sem ten link alebo aj ta osoba ak si tocru citas, napis mi prosim co to bolo. Pamatam si ze to bola fakt super kombinacia na prehnanie na wc.alebo aj za podobne ,,bombasticke,, napady budem vdacna...
Co na zapchu
Rady, kt. tu máš, Ti pomôžu len dočasne. Daj si ten Regulax, veľa vody, pohyb. Ale ak si neupravíš svoje stravovanie nastálo, Tvoje problémy sa vrátia späť. S týmto k lekárovi nemusíš ísť, len vtedy, ak Ti Regulax nepomôže a stolicu máš menej ako 2x do týždňa niekoľko mesiacov, príp. iné nezvyčajné symptómy.
V lekárni si kúp Lactecon. Je to taký sladký sirup a je to nenávykové.Dáva sa to nalačno, podľa návodu....Následne ak sa naješ, pôjdeš na wc....Pozor množstvo si daj podľa návodu, ak dáš priveľké množstvo tak ťa môže prehnať viac krát.
Teraz je sezona sliviek. Natrhaj si od starkej alebo kup si zo 4-5 sliviek skor tvrdsich. Pekne si ich rozpolíme ..do hrnca daj iba tolko vody aby boli ponorene a uvar si ich cca 5 min. Pocas dna to spapaj a šťavu vypi pred spanim a zapi trochou vody.
Sice jej tu davate krasne rady ale bryndza vajcia mlieko? Serious ? Chudak žlčník......
....tramtadadá....5 vajec, bryndza, croisaint, presso velké s mliekom a 400mg magnézium prášok...toto ťa prevetrá od zadu, z boku, zo všadial...
a to chces chemicky pripravky ci nieco prirodne? z prirodnych figy, slivky (z lekarne na tejto baze funguje regulax), tiez senny caj, niekomu funguje to acidofilne mlieko, mozno kava popozenie alebo tie chemicke mas kvapky tablety alebo cipky guttalax, tie viem ze dokazu paradne prehnat podla toho aj kolko si ich das, glycerinove cipky, tablety fenolax, nieco miernejsie je laxygal, na zmakcenie stolice je sirup lactecon a samozrejme klystir
Acidofilne mlieko.
marhuľový kompót :)
K tomu gastero... To myslis na to vysetrenie tou hadickou do zaludka? Ci co?
treba ist ku gasteroentologovi, mal by vylucit vazne ochorenie, a moze na zapchu predpisat sirup
Ahoj, mne na zapchu pomahaju napucat 2 pl chia semienok cez noc a rano zapit s velkym mnozstvom vody..