tvorba spermii

Ivka 1

Myslím,že takéto aloe už neobsahuje vitamíny. Sušením ich zničili. Pre porovnanie : my doma pijeme aloe ,ktoré
sa získava z rastlín starých 4 roky.Po
zbere sa zbaví ochranného obalu ,pomelie
sa, zakonzervuje prírodnými vitamínmi A,E,C / získavajú sa z bobuľovín a citrusových plodov/, bandaska sa uzavrie
a otvorí sa doma,potom šup do chladničky. A ešte k tomu sušenému,nemám
s ním osobnú skúsenosť ale tie tablety sú aj potiahnuté nejakým ochranným obalom ?

Ivka 1

Áno aj ja som ju čítala. Treba dať však
pozor na percentuálny podiel aloe a akým
spôsobom je aloe vyrobené. Pravé aloe by
nemalo obsahovať žiadne chemické konzervačné látky a farbivá.Pravé aloe spracované prírodnou cestou sa musí uchovávať po otvorení v chladničke.Ináč
sa pokazí.

samko r.

Ivka, ak sa nemýlim, niekde v časopisoch som videl takú nejakú reklamu na Aloe vera buď s brusnicami, alebo čučuriedkami pravda?

Ivka 1

Áno Aloe Vera v kombinácií s brusnicami
má účinok na orgány v oblasti pánvy.
Dajú sa s ním vyliečiť gynekologické ťažkosti,urologické a pre pánov aj ťažkosti s prostatou. Cena je diskutabilná,ak Ti to má pomôcť. Sú situácie,keby človek dal za svoje vyliečenie všetky peniaze čo má,len aby
mu bolo lepšie.

uz nieje tajne

cize tajomstvo je v lekarnach, vola sa selen, kupis ho navolno a co s nim? kazdy druhy den jedna tableta po jedle :-)

ake jednoduche :-)

a ta Aloe Vera - to je riadne draha zalezitost, ale ma to fakt cosi do seba.
Mam vyskusane.

Ivka 1

Tak v tejto téme som nebola už dosť dlho
Odporúčam:pitie Aloe džúsu s brusnicami
3 x denne.
Pridať :
Vitamín A + E + selén spoločne v jednej kapsule

Ochrana pred voľnými radikálmi. Kombinácia: vitamín A (vo forme provitamínu betacarotén) + vitamín E + antioxidačný minerál selén.
Účinok na srdcovo-cievny systém: bol dokázaný vzťah medzi nedostatkom vitamínu E úmrtností na srdcovo-cievne choroby. Osoby, ktoré denne prijímali 100 až 250 mg vit. E, mali výrazne znížené riziko týchto ochorení. Takéto vysoké dávky možno získať len z vitamínových prípravkov. Ďalšie zložky – vit. A vo forme betakaroténu a selén výrazne prispievajú, aby srdco–cievny systém fungoval správne.
Preventívny a terapeutický účinok sa dostaví iba s dlhotrvajúcim užívaním
Vitamín A je dôležitý pre zrak a pokožku, vývin kostí, pri reprodukcii a delení buniek. Pomáha chrániť vonkajšok oka, dýchacie, močové a črevné ústroje. Tu sa nachádza vo forme betakaroténu, ktorý sa v tenkom čreve mení na vit.A len ak ho telo potrebuje. Preto nemôže dôjsť k predávkovaniu. Betakarotén je ideálny „spoločník“ pre vit.E a selén.
Vitamín E: pre zdravú pokožku, pomáha pri menopauzových návaloch tepla (vit. E reguluje teplotu tela), podporuje zdravie srdca a srdcovo-cievneho systému, pomáha pri prevencii premeny zlého cholesterolu (LDL) na ešte horší druh cholesterolu (okysličený LDL), ktorý môže zapríčiniť problémy srdcovo-cievneho systému, napomáha funkcii bielych krviniek, pri osteoartritíde, pomáha tlmiť krvnú zrážanlivosť, chráni aminokyseliny a vit. A.
Selén : antioxidant, ktorý účinkuje synergicky s vitamínom E aj s betakaroténom. Má tiež významný vplyv na pokožku, vlasy a zrak. Je dôležitý pre zdravie mužov.
Ďalšie použitie: ako antioxidant (pri onkologických a iných problémoch, kde je antioxidant potrebný), pri rôznych problémoch s pokožkou, pre mužov na tvorbu a zrýchlenie spermií, blahodárne pôsobí na oči, môže pomôcť pri vylepšení zraku.
Dávkovanie : 1 kapsula raz za dva dni po jedle.