Zdravím. Chcel by som od vás radu, čo mám robiť. Minulý rok v júni som našiel na pokeci strašne krásnu babu. Ona je proste super, super sme si písali, pokecali sme si. Čím dlhšie sme si písali, tým radšej som ju mal. Tento rok som jej to naznačil a dokonca neskôr pred mesiacom napísal, lebo mala tušenie. Písal som jej anonymne na ask a hneď , kto ju prvý napadol som bol ja lebo asi vedela že po nej idem. Odvtedy, odkedy sa to dozvedela mi už neodpisuje, nekecáme tak ako voľakedy, proste nič , ona povedala že "Prepáč ale mám svoje problémy a nechcem riešiť vzťahy" ale ona je inak strašne milé dievča. Nečakal som ale, že mi neodpíše čo som sa dosť sklamal :( Ked som bol v nádeji, že by sa mi to mohlo splniť , už som si prácou našetril nejaké prachy, kúpil som jej niečo...ale asi zbytočne. Proste ešte k žiadnej som necítil to čo k nej. Asi mi tu budete písať že nájdu sa lepšie a tak to ma nezaujíma ja tú babu proste milujem a inú nechcem! Proste by som o ňu bojoval všelijak, ale proste ked vidím že jej napíšem a potom mi neodpíše tak asi jej mám dať pokoj a k tomu je to úplne milé dievča s takou som si dlho nepísal (alebo nikdy?) Asi som škaredý (som) a som aj chudý to je pravda. Ale ja by som sa kvôli nej zmenil. Proste by som o ňu bojoval ale ona ...mám pocit že už som sa jej zhnusil podľa toho čo som jej napísal že taký hnusák ma chce bože. Každú noc na to myslím a aj slzy mi tečú.. Ja som inak normálny chalan rád robím blbosti a tak, mám rád srandu .., akurát učenie mi nejde , alebo inak nechce sa mi učiť. Čo by ste robili vy? Ja by som ju strašne rád pozval niekam tam kde býva niekde na kávičku alebo tak , aspoň nech ma uvidí, ale proste už jej nebudem písať keď ma ignoruje lebo tým ju viac naserem že zas mi píše tento špaťák. Ale ja za to môžem že proste ona?? Čo mám robiť pomôžte mi , bolo by pre mňa dosť ťažké kebyže mám na to celé zabudnúť. Podľa mňa sa mi asi bojí napísať že niesom pekný tak to zhadzuje na tie problémy a tak čo ja chápem aj ja by som to tak písal asi z jej strany nechcel by som nikoho uraziť. Ale stále ju milujem najviac na svete a je najkrajšie dievča aké som kedy videl!! :)
Nechce ma
chudák ...
ked to tak citam tak si hovorim ze my muzi sme vlastne jake svine ked niekoho milujeme , tak to aby sme zacali platit kurvy aby boli baby ticho :D :D :D
No pockaj co som zle napisala teraz.Ja uz nevladzem ved vsade mi pise ze ma miluje na asku uz mam zaspamovane vsetko ..Ja viem ako sa citi lebo ja som zazila to iste ale postupom casu s zistila ze to fakt bola blbost sa namotat na chalana cez fb.A proste musis pochopit ze sa hladam v orientacii a toto mi moc nepomaha ked mi niekto nieco take pise.Nechcem aby si bol smutny len aby si to pochopil.
Kamo ked to pisala ona tak pekne hnusne ti to napisala, vykasli sa nanu a najde sa lepsia
A ešte plus povedala som že nechcem vzťah a že sa sama hladám no ty si to očividne nepochopil..
Prepáč ale toto ma už vážne naštvalo aby si niečo takéto ešte na fórum dával. Ja to už naozaj nechápem veď sa vôbec nepoznáme nechápem ako do mňa môžeš byť zamilovaný keď si ma ani nevidel.V skutočnosti je to o úplne inom ako na Fb a to že som si ťa pridala joj mala som v tedy 15/16..a nič to pre mňa také neznamenalo.Treba sa zobudiť a žiť v realite.Choď si hladať babu von.Si super chlapec a je blbosť aby si bol na mňa proste naviazaný a všade mi písal ako ma miluješ...
Je to už pekne v p* kluci, ona si ma vymazala a ja som sa teda veľmi sklamal a nemyslel som si to o nej ...ach jaj
autor témy ak ti môžem doporučiť zamasturbuj si a ja ti garantujem že to čo cítiš prestaneš cítiť
Chlapče jedno by si mal vedieť že krása ženy nieje všetko a na vážny vzťah plný porozumenia, lásky, pochopenia a vzájomnej pomoci krása nestačí. Navyše je rýchlo pominuteľná. Častokrát je to ako s ovocím napr. také jablko, zvonka je krásne a po zahryznutí zhnilé. Už som to zažil častokrát s jablkom a podobne je to aj so ženami ktoré sú príliš ideálne krásou. Zvonka sú ako modelky krásne, všecko tvár, telo dokonalé ženské tvary, postava bohyne ale časom sa ukáže že jej duša je prehnilá a skazená.
Moja rada do budúcnosti pre teba znie, nevyberaj si ženu podľa vzhľadu a krásy ale podľa srdca a povahy. To ako sa k tebe správav rôznych situáciach nielen keď má dobrú náladu a je v pohode o nej veľa napovedá.
KRÁSA JE LEN OBAL, OBSAH JE DOLEŽITÝ !
Asi si sa zamiloval len do krasy zeny ,ocarila ta len krasa ,dam ti radu zabudni na nu zmas uplne pokec a pocase uplne zabudnes na nu,ja som sa par krat namotal do zeny na pokeci a pomohlo mi len zrusenie nicku,a to nie je otom ze niekto je skaredy aj pekne zena moze mat skaredeho muza partnera si treba vybrat srdcom najkrajsia krasa je vnutorna !naco ti bude pekna zena ktora je krasna len po fyzickej stranke?