Gynekomastia - Tamoxifen

Príspevok v téme: Gynekomastia - Tamoxifen
Carter2

Zdravím, schudol som 15 kíl a dúfal som, že po schudnutí bude aj hrudník trochu plochší, ale nejak to z tadiaľ nejde dole. Celkovo som už schudol a pribral asi tak 5x, mám 22 a už je to telo na tom celkovo biedne, tak by som s tým chcel konečne niečo urobiť, aj keď raz som pribral dosť rýchlo a trieslí z toho sa už asi nezbavím... Má niekto skúsenosti s Tamoxifenom? Čo som čítal, tak sa užíva na prevenciu proti gynekomastii, ale na anglických stránkach som sa dočítal, že v niektorých prípadoch zaberá aj pri jej liečbe, tak by som to chcel vyskúšať, predtým, ako by som sa rozhodol míňať peniaze na operáciu... Pozeral som tieto tablety www.steroidy.eu . Má niekto skúsenosti s užívaním, ako by som mal postupovať a či k nim treba aj provinor ako píšu v popise, aby sa nehromadili blokované estrogény? Až tak o mesiac začnem chodiť do posilňovne, budem mať viac času, je vhodné ich brať už predtým alebo až keď začnem cvičiť? Ďakujem za každú reakciu.

Carter2

Vždy keď som schudol, tak to zostalo a na dotyk sú pod kožou hrčky, takže nemyslím, že by to bol len tuk a mám s tým problémy už dlhú dobu, možno od štrnástich.