Zdravím, schudol som 15 kíl a dúfal som, že po schudnutí bude aj hrudník trochu plochší, ale nejak to z tadiaľ nejde dole. Celkovo som už schudol a pribral asi tak 5x, mám 22 a už je to telo na tom celkovo biedne, tak by som s tým chcel konečne niečo urobiť, aj keď raz som pribral dosť rýchlo a trieslí z toho sa už asi nezbavím... Má niekto skúsenosti s Tamoxifenom? Čo som čítal, tak sa užíva na prevenciu proti gynekomastii, ale na anglických stránkach som sa dočítal, že v niektorých prípadoch zaberá aj pri jej liečbe, tak by som to chcel vyskúšať, predtým, ako by som sa rozhodol míňať peniaze na operáciu... Pozeral som tieto tablety www.steroidy.eu . Má niekto skúsenosti s užívaním, ako by som mal postupovať a či k nim treba aj provinor ako píšu v popise, aby sa nehromadili blokované estrogény? Až tak o mesiac začnem chodiť do posilňovne, budem mať viac času, je vhodné ich brať už predtým alebo až keď začnem cvičiť? Ďakujem za každú reakciu.
Gynekomastia - Tamoxifen
Vždy keď som schudol, tak to zostalo a na dotyk sú pod kožou hrčky, takže nemyslím, že by to bol len tuk a mám s tým problémy už dlhú dobu, možno od štrnástich.