Dobry den,
poradte mi prosim niekto lekara, ktory lieci plucne chlamydie. Niekoho, kto je naozaj dobry a je ochotny predpisat antibiotika plus metronidazol po dobu cca 1 roka, tzv. Strattonov-Wheldonov protokol. Je to protokol zostaveny tymito zahranicnymi lekarmi a zatial vyzera byt jediny ucinny, ktory nas naozaj zbavi chronickych chlamydii pneumoniae. Ja ich mam uz asi 6 rokov, co vsetko mi v tele ledva funguje ani pisat nebudem. Mam len 28, chcela by som si zalozit rodinu do 35, ale ked to takto pojde dalej, tak mozem akurat nacvicovat skok do truhly. Nehovoriac, ze som s vacsimi ci mensimi prestavkami praceneschopna.
Viem o jednej pani doktorke, ktora sa specializuje na liecbu boreliozy, ale ja hladam na liecbu chronickych chlamydii. Proste to vyliecit od piky (vsetky 3 stadia tych potvor), je mi jedno, ze budem brat rok-dva atb, keby som si ich vedela zohnat sama, tak to spravim, som uz zufala a skusila som vsetko mozne za tie roky a moje zdravie ide akurat tak od 10 k 5.
Dakujem za akukolvek radu, resp. kontakt.
Naozaj dobry lekar, infektolog, plucne chlamydie
najlepšie ťa vylieči akupunktúra!!!
Ahoj, v BA dr. Durovska.
Stranka borelioza.sk.
Staci si vygooglit protokot, tam je postup liecby a ATB si pozhanat - ide to aj takto :) Treba pocitat ale s hroznymi stavmi, tzv. herx reakciami, - zalezi od bakterialnej zataze v tele.
tak si ich daj zničiť plazmovým generátorom
Vies kolko mam za sebou protiparazitnych a inych kur? Ziadne klasicke parazity nemam, ale tu k.rvu chlamydiu, ano :) Ved ona vlastne je vnutrobunecny parazit a je velmi vytrvala.
s chlamýdiami sa väčšinou vyskytujú parazity, čo je aj moja skúsenosť, preto skús ísť na to z tejto strany