Osamelost?

Príspevok v téme: Osamelost?
osamelýjoker

Ahojte,ani neviem kde zacat,ani som nikdy nepisal na niaky forum,a tak vyskusam co ak nahodou mi bude vedie niekto pomoc.
Takze som muz vo veku 35 rokov ,trocha postihnuty,,ale zijem ako zdravy,chodim von sem tam,pracujem a atd atd,a moj problem je ze som v poslednej dobe som sám,osamelý.Moj zivot bol fajny ,kamosi priatelia a tak,lenze v poslednych rokoch sme sa oddialili,kedze kamosi maju priatelky,alebo manzelku,uz len zriedka sa vidime,a tym padom som zostal "sam".chodievam uz len sam von sem tam,ale je to zle,blby pocit,ze sedim jak smetiak sam niekde,kedze som aj trocha hanblivy,nie velmi komunikativny,a nie velmi spolocensky ,tazko si k sebe pustam novych ludi,a ked ma pochopia,tak sa da inak celkom fajn porozpravat vraj,len aj ludia pozeraju po mne ze"nepatrim do ich kategorie",je to proste na prd.moja otazka znie,ako predist tejto depresie,co mam robit,ano pocul som aj ze nech si najdem priatelku,ale vmojom pripade je to tazke,zeny su vyberave.a doma zas by som nerad bol cele dni,len sam ist niekde ma uz moc nebavi,alebo ...neviem co mam robit,cim sa zaoberat,alebo nech mi poradi niekto kto zije takto sam a ze aako to zmenil,ci sa to da zmenit?niekedy som cele dni ticho,lebo sa nemam s kym porozpravat,a cez internet sa zoznamit?z toho mam len zle skusenosti,zial.
za radu pekne dakujem !

ElsaS

Hmm nie je to až tak zlé ale ani najlepšie... ale nemôžeš za to.
Asi do práce nechodíš, kedže si predpokladám na invalidnom dôchodku, tak o kamarátoch z práce sa hovoriť nedá...ale čo tak nejaké koníčky? Čo rád robievaš?

osamelýjoker

DMO-destska mozgova obrna,len to vidiet na mne,motorika a na krivo mam hlavu,a zas hlupacik nie som ,chodit,kecat ,viem,atd atd jak zdravy clovek,len to postihnutie mam

ElsaS

Ahoj a ako si konkrétne postihnutý? Nepýtam sa v zlom alebo necháp to zle, len chcem vedieť, či je to až také zlé, lebo píšeš, že to na tebe nevidno. Nemusíš mi odpovedať ak nechceš