Dobry den mam 23 rokov a mam zdrawotny problem boli a tlaci ma na hrudi som faciar popri tom ma bolia ramena a ide mi to do obydvoch ruk newem co to moze byt bojim sa zeby som nedostal infarkt alebo nieco zo srdcom.bol som aj na plucnom vysetreni vsetko vyslo negativne takties na internom vysetreni ekg bolo ok krvne testy ok aj srdce ze sa dobre prekrvuje aj prekislicuje .rtg pluc a srdca vyslo negativne pluca ziadne skvrny ani nic srdce nezvecsene takze ja uz newen bojim sa mlady clovek som.potom pri tychbzachvatoch sa mi zvysy krvny tlak co tomu tes nerozumiem ked nemamm zo srdcom problemy keby som mal zrazenini abo upchatu ciewu si myslim ze to zistia tak za odpowede vopred dakujem a poradte popripade co by mohlo pomoct dakujem som sefkucharom v anglicku robiewal som 280 as 311 hodin mesacne takze newem nacom som
Bolesti a tlak na hrudi
Dobrý deň,
pri bolesti a tlaku na hrudi sa vyskytuje aj kašeľ alebo sťažené dýchanie (ako keby ste sa nemohli nadýchnuť)?
Mozno mas plucne chlamydie, ja mavam tiez tlak na hrudi neustale a bolesti, zle sa mi dycha, o.i. Ale je pravda, ze mne sa na RTG ukazuju prechodene "suche zapaly" pluc. A mozno mas panicku poruchu, ale ta je tiez z niecoho, len si nedaj predpisat prasky na hlavu, tam bude daky organicky problem, mozno ti chyba nejaky mineral, vitaminy. A fajcit by si ozaj nemusel.
mohlo by to byť aj od žlčníka,tak potom očistu :grepf.šťava a oliv.olej,
taktiež parazity môžu migrovať cez srdce
Dobrý deň, kedže ste šéfkuchár môže to byť od vyčerpania rúk, predsa kuchári sa toho s rukami narobia. Aký mávate krvný tlak? Nemáte zvýšený? Merali Vám krvný tlak na vyšetreniach? Podľa mňa by ste sa mali zdržať toho fajčenia, veď v dnešnej dobe sa to dá nahradiť všelijakými cukríkmi a žuvačkami určite to fajčenie k vášmu zdraviu neprospieva ale je to na Vás. Ako dlho fajčíte ak sa smiem spýtať? V každom prípade dúfam že Vám to prejde :)