Ahojte (hlavne baby) aj Vás tak priťahujú muži v uniformách? Mňa neskutočne. Hlavne vojaci, piloti, dôstojníci atď. väčšina žien hovorí, že hasiči sú najsexi ale mňa ani hasiči veľmi nepriťahujú aj keď majú svoju uniformu, mňa priťahujú také elegantné uniformy :))
Ženy, dievčatá aj Vás tak priťahujú uniformy?
ano
Sislil on to myslel ironicky... pocit na nezaplatenie - nezaplati to ho ale mas ho :-D
Mne sa zase neskutocne pacia muzi v kombinezach..motorkari...mnam!!!!! :))))
vojaci. Inak vôbec :)
Marvis: nie,nie je to tak. Skus si zistit,kolko zarabaju advokatski koncipienti. Pat rokov si este oni platia sami naklady za svoju prax. Nejde tu vobec o peniaze.
Jeej :D aj pilota tu mame. :D
Mas aj tú sexi čiernu uniformu s tou čiapkou?
www.google.sk
Sislil: A hlavne keď ten tvoj právnik donesie domov výplatu, aj to musí byť "pocit na nezaplatenie" :)
Sislil :D sa ti splnil sen, keby sa to tak splnilo každej :D inak aj mne sa viac páčia muži elegantnejšie oblečení nie v teplákoch a s tričkom s výstrihom väčším než majú ženy :D ale každý resp. každá máme iný vkus
Mna pritahuju chlapi v oblekoch :D Vzdy som inak vravela, ze podla mna je najsexi povolanie pravnik, a aha, mam pravnika! :D Ten pocit, ked ho rano vidim ako ide do prace v nohaviciach, koseli, kravate.. je na nezaplatenie :P