Zmenšenie prsníkov

Príspevok v téme: Zmenšenie prsníkov
emeralda

Zaujímalo by ma, či to niekto už absolvoval, kde, čo preplatila poisťovňa......boli problémy potom alebo nie.....

A ako sa život po operácii zmenil, viem, že je to náročné a bolestivé a tak sa k tomu nedovažujem pristúpiť.....

Ale už asi musím, len mám z toho príšerný strach a zároveň nechápem nikoho, čo si prsia necháva chirurgicky zväčšovať.....

ďakujem za akúkoľvek info

emeralda

Ahoj forever.6, dakujem za odpoved.....
tak mi asi nic ine neozstava, len ist ozaj na nejaku dobru plasticku kliniku.......
Ja som presvedcena, ze mi to ohromne pomoze, len som rozlicne pracovne limitovana.....
Ty si bola na akej klinike? Ak to nie je tajomstvo.....
Verim tomu, co pises, sice chlapi vecne pohladmi a inak.....a tiez mi to lezie uz na nervy.....
A opat nechapem, prco si zeny cpu do prsnikov silikony, ked je zivot bez tej zataze tak prijemny.....

forever.6

ja som to chcela od 15ky,.. takže som neváhala, hned po škole zarobila v 19 som bola na OP.. mam kvalitnejší život, nebolí ma chrbát, sebavedomie sa mi napravilo, chodím vystretá, pretože predtým som sa hrbila čo ma melóny ťahali k zemi.. a o takych veciach ako kúpa podprsenky ani nehovorím, v akomkoľvek tričku sa cítim dobre.. neobťažuju ma pohlady ludí na moje kozy... mala som niečo takéto už v 15ke, velke ovisnute,..ked som to npratala do podprsenky bolo to este ko tak...ale ked som dala dole mala som ich po pupok... po OP mam 2jky.. prisla som na kliniku s obrazkom prs ake chcem...ostali mi z povodnych iba kus strie na pamiatku....

forever.6

ja som si dala zmenšiť na vlastné náklady, nemala som chuť behať po uradoch, poisťovni, doktoroch koli papierom a oni to tušim preplácaju až vtedy ked už su zdravotne problemy-bolsti chrbtice preukazatelne atd... a to je uz pozde.. chrbtica uz davno v tahu...
a žiadne bolesti som nemala,.. Ono taký zákrok sa robi na kvalitnej klinike plastickej chirurgie... nie v nejakej nemocnici, kde ťa nechaju od bolesti zdochnúť... automaticky ti davaju v infuzii analgetiká hned po orerácii, takže nemáš žiadne bolesti,.. ešte sa ta aj chodia každu chvilu pytať či nemáš bolesti, či nechceš tabletku,... ja som nechcela, nemala som bolesti, infuzia po OP uplne stačila... zväčšovanie prs boli,.. kedze tam sa ta koža naťahuje, musi sa prisposobovať silikonom...