Chcem sa len spýtať, či je normálne ak mi menzes mešká 5 dní? Mám 15, momentálne som chorá. A sú prázdniny, čo znamená zmenu režimu, lebo dlhšie spím, neskôr zaspávam, a proste zmena oproti šk.roku.Je to okey alebo niečo nieje v pohode? V júli mi to meškalo aj vlani myslim tyždeň a pol.
Tehotna nie som na 100%, ak teda som nepočala z Ducha Svätèho.
Ďakujem za odpovede..
Je to normalne?!
Myslím, že máme rovnaký problèm :D Aj mne meškajúm mám 15 a tehu vylúčenè.Mne to tiež mešká cez prázdniny. Asi to bude tým zmeneným režimom, alebo ja neviem. Tak nám prajem prijemne čakanie, dufam že už len krátko :D :D
Ovecka a teba ako prijali na taku skolu? Prijali ta? To si sa musel dost ovladat s recami, co? To nechapem co si tam robil a ako di tam mohol vydrzat...uz sa k tejto teme nevyjadrujem be be be bé
S niektorými ľuďmi je to ťažké, len toľko... Končím debatu o tom. Veľa šťastia s takými vedomosťami...
krtko b4r ten hore je psychopath a zle veci robi len tak zo srandy... teda tym ze mu robim zle ma necha na pokoji
Ovecka ale to nerobis dobre, ked si take nieco studoval, tak vies co si urobil? Neurazaj tie mena, lebo ta to bude potom tam hore trapit. Iste vies o com hovorim, tak si nerob z tychto veci srandu. Fuj ovecka
krtko b4r stravil som cez jednu dekadu na krestanskej skole...tak sa celkom vyznam...
Ovecka, jak sa v tom vyznáš...to sú ale katolíci múdry... ;)
Vlastne, predposlednú vetu si odpusť nabudúce!!!! Tú poslednú sim voľako nepočítala sorry.
nj duch svety je taky hajzel ze on nabucha iba bigotne katolicky ... najlepsie ak im potom hrozi smrt ukamenovanim...