Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzdialenosť a láska

Príspevok v téme: Vzdialenosť a láska
111xenka000

Ahojte,
mám 19 rokov, bývam na východe slovenska a mám priateľa ktorý býva úplne na druhej strane. Sme spolu už 4 roky, zoznámili sme sa keď som mala 15 na jednom festivale. Veľmi ho milujem, a chcem s ním byť, ale myslím že takto to už ďalej nejde. Vidíme sa dosť málo, jeden víkend za mesiac, niekedy častejšie, ale pre mňa je to aj tak veľmi málo. Už dlho plánujeme že by sme mohli spolu bývať, ale zatiaľ sa nič nemení. Už takto nevládzem, neviem čo tam každý deň robí, nemyslím že ma podvádza ale ťažko povedať. Čo by ste robili vy? Mám to skončiť?

12567888jjbdndnd

Neviem co riesis, ved navrhni to spol byvanie a uvidis co sa bude diat, takto to asi nestoji za vela takyto vztah na dialku

forever.6

ste spolu "rz za mesiac" to nie je vzťah... máš ho zidealizovaneho... a nevieš čo robí na opačnom konci SVK.. keby ste spolu boli 7 dni v tyzdni mozno by ste spolu "nechodili" ani mesiac

hana8636

mna chlap podviedol s babou ktora je od nas 400km,a teraz s nou tvori par..tiez sa pytam a neprichadzam na odpoved,naco je dobry takyto vztah? a vydrzi im to vobec?
ja by som takto nedokazala fungovat,pri buducom stretnuti navrhni byvanie a ze uz takto dalej nevladzes, netreba omacky okolo toho,bud na to pristupi alebo byt s tebou nechce..drzim palce

myslimsija

Skúste to spoločné bývanie a uvidíš, či to má nejakú budúcnosť. Ak to neskúsiš, budeš si lámať hlavu, či si tomu nemala dať ešte šancu. Buď to bude super, alebo pochopíš, že nemá zmysel pokračovať ďalej.