Ahoj, mam 17rokov a z ničoho nič som schudla 5kg a to za tri týždne. Dokonca som sa predchvilou postavila na váhu a mala som menej kg ako ráno. Diétu nedržím, momentálne necvičím a predsa len chudnem. Stalo sa vám to už? Mala by som ísť k lekárke alebo je to v mojom veku normálne? Mám trochu stresové obdobie, ale stravujem sa stale rovnako. Dakujem
Schudla som 5 kg za tri tyzdne z nicoho nic
Keď máš stresové obdobie, tak to môže byť aj z toho. Každý reaguje na stres inak. Niekto v strese rýchlo priberá, niekto v strese rýchlo chudne, niekto v strese nedokáže jesť, niekto zas je strašne veľa...
Záleží to od toho, ako, a na čo, reaguje Tvoje telo.
Alebo keď Ťa niečo trápi, keď Ťa niečo vnútorne zožiera, tak vtedy môžeš rapídne chudnúť.
No z ničoho nič to určite nie je a normálne to tiež podľa mňa nie je hlavne ak si nemenila stravu, tvoje telo na niečo reaguje. Určite by som zvážil lekára ale nie len tak hocijakého, pretože s klasickými lekármi dobré skúsenosti v tejto oblasti nemám max. si k nim chodím dať zobrať krv, skús športového lekára sú trošku iní ako klasický lekári a majú väčší prehľad v oblasti výživového poradenstva a športu a máš u nich istotu toho, že ti poradí dobre a nesnažia sa za každú cenu všetko riešiť liekmi. Hlavne sa neváž často lebo si vsugeruješ do hlavy, že stále chudneš a nepriberáš a bude to len horšie lebo to podvedome budeš stále riešiť. Ako sa mimochodom stravuješ skús to nejako rozpísať.