Nos kvoli ktoremu ma sprevadza kazdodenny plac

Príspevok v téme: Nos kvoli ktoremu ma sprevadza kazdodenny plac
bolest24

Tak pridavam sa do skupiny nespokojnych s operaciou nosa,nakolko mi doktor mne z neznamych pricin zdvihol a zmenil spicku nosa tak,ze mam problem aj vyjst von medzi ludi..Som uz z toho uplne na nervy,vycitam si ze som do toho isla a mozem si za to iba sama.Moj problem bol taky,ze som mala hrb na nose.Prisla som k doktorovi s takou pozoadavkou ze chcem odstanit ten hrb na nose a co sa tykalo spicky tak tam mam spic,ktory som chcela zgulatit odstanit..Tu islo o 2 mm,nic viac..Doktorovi som este jasne hovorila,ze by som nechcela za ziadnych okolnosti zdvihat spicku nosa a aby mi bolo vidiet viac do nosa..Takze,prve dva tyzdne som nevidela nic,kedze sadra,potom prelepeny nos.Potom to prislo.Vyzeram ako horenos s velkymi nosnymi dierkami,ich zmenenym tvarom a spicka cela fohora..Spic zostal a celu spicku mi akokeby zplostil a vyzeram katastrofalne.Kazdy jeden den sa budim s tym,ze to bola iba nocna mora az dokym sa nepozriem do zrkadla a zistim,ze vobec nie je.Samozrejme kazdy den ma spravadza plac,nic ma mebavi a poviem na rovinu,keby sa rano nezobudim je to pre mna vykupenie.Urcite chcem ist na reoperaciu a vratit spicku nosa do najpodobnejsieho tvaru aky som mala.Operovana som bola v maji a poviem len jedno,iba jeden tyzden ktory prejde je pre mna ako rok..Vkuse plac,vkuse riesim nos,sniva sa mi o tom,ked sa mi konecne podarilo kludnejsie spat.Neviete si predstavit co to so mnou robi a ako to zvládnem..Reoperacia?ale kde??mam niekomu verit?Takuto zufalost a take trpke olutovanie som nezazila nikdy..Depresie kazdy den..Uz uvazujem skoncit aj v praci a to este aj studujem,tak uvazujem skoncit aj s tym..Mne to nejde vychadzat medzi ludi a stale sa snazit drzat na uzde,aby som nerevala..Ma niekto podobne pocity a skusenosti?Ako ste sa s tym aspon do reoperacie vyrovnali?Dakujem ak sa niekto ozve s podobnym príbehom

bolest24

Ono sa to lahko hovori a ovela inak zaziva.Toto by mna ani vo sne nenapadlo.Ja som isla na operaciu aj kvoli ztazenemu dychaniu a kvoli hrbu na nose z ktoreho som mala depky.Hrb na nose nemam,ale tak ako mi dobrzal nos tak to je cista katastrofa..Cely dohora,splosteny,mne pride ako rypak..Na nic ine sa nemozem sustredit iba placem a prezivam z minuty na minutu..Co sa tyka casu,tak mna za ten cas asi vystrie..Toto by som nepriala ani tomu najhorsiemu nepriatelovi,citit sa takto otrasne,iba plakat a o spanku ani nehovorim..Skusam mhsliet na to e dalsia operacia dopadne podla predstav a budem spokojna ale uprimne z celeho dna mam mozno 5 minut na silu vynutenu lepsiu naladu..Absolutne sa neviem z nicoho tesit,nic ma nebavi a vyhybam sa ludom ako sa da..Mala som byt spokojna,keby sa dal cas vratit naspäť tak som tak sebavedoma so starym nosom ako nikto..Radsej za tie peniaze by som si dopriala dovolenku a vobec nie takuto plac a trapene..Prezila som si toho uz dost,aj co sa tyka detstva ale toto je oproti tomu taka nocna mora,ze to ani opisat neviem...Keby sa rano nezobudim,tak by to bolo pre mna iba vykupenie nic viac..

celebrita facebooková

Vychcaný pán chirurg asi vedel, prečo to robí :) Aby si sa k nemu vrátila na reopku :) A znovu zaplatila :) Dobrá taktika: Každý nos robiť 2x, každé cecky 2x, každé uši 2x, všetko 2x... to mi pripomína moju ............. školskú zubárku zo strednej a na vybodkované miesto si domysli slovo, ktoré by neprešlo cez cenzúru :) Tá dávala každému pacientovi najskôr liečivú vložku a potom ho objednala ešte raz na plombu. Takže kvôli jednému zubu bolo treba chodiť 2x... vložky mali tendenciu vypadávať, tak niekedy aj 3x: 1. krát za vložku, 2. krát, lebo vložka vypadla a 3. krát za plombu, nechala si to preplatiť poisťovňou samozrejme a pacient bol ňou tak preháňaný, že veru zápchu nedostal ani jeden :)
Dosť bolo srandy a somarín. Vážne: Rada: Kedˇ ťa to tak veľmi trápi, tak na tú reopku radšej choď, ale nie k tomu vychcenému fušérovi, ale radšej k niekomu inému. Hlavu hore a mysli na to, ako to bude vyzerať po reopke. Že to bude lepšie. Že to bude presne také, aké si to vždy chcela mať. Iná možnosť nie je, ako dosiahnuť zmenu. Nos sa nedá vypchať ako moje cecky :) Každý ti ho vidí... tak už len kvôli tomu by bolo dobre pouvažovať nad zmenou :) Každý môže urobiť chybu. Aj lekár. Nikto nie je neomylný. Nikto nie je dokonalý. Naozaj nikto, naozaj nikto, naozaj nikto................ preto na tie silikónové cecky radšej nejdem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D