Mám sa niekomu zdôveriť, že som aj na chlapcov?

Príspevok v téme: Mám sa niekomu zdôveriť, že som aj na chlapcov?
MareQk

Zdravím, mám taký menší (pre mňa dôležitý problém) problém. Som normálny chlapec, ktorý sa zaujíma o dievčatá a takéto veci, ale už dávnejšie viem, že ma priťahujú aj chlapci. S tým som vyvorvaný, som aký som a myslím, že som za to aj rád, ale nikto o tom nevie. Možno "kamaráti" mi pár krát povedali, že si to myslia, že som "buzerant" (pritom oni si dajú legínky a vyzerajú ako šlapky), pretože si neviem nájsť babu. Chcel by som, ale som tak trochu hanblivý. Inač vyzerám celkom dobre, takže myslím, že v tomto tá chyba nie je. Ale poďme k tomu problému. Strašne by som chcel aby to už niekto vedel, nechcem to tajiť. Rodičom to určite povedať nechcem, nemám v nich až takú veľkú dôveru a nechcem ich sklamať. Len neviem čo by sa stalo, ak by som to niekomu povedal, či by sa to nedostalo von a potom by na mňa každý ukazoval prstom. Ak ste niekto mali tento problém, povedali ste to niekomu?

Valentin

Duchovná poradna - Duchovná pomoc uzdravenia a oslobodenia Homosexulity počte 26 prispevkov do témy " Mám sa niekomu zdoveriť,že som aj na chlapcov " na stránke
forum.zdravie.sk

MareQk

Ferihitka: Mám 15, takže áno, môže to byť len to pubertálne poblúznenie, neviem. K druhej veci... Proste sa mi páčia dievčatá a aj chlapci. Tretej veci som možno nepochil. No, ako som vravel som aký som a som za to rád.
A k jednej vete čo si zmienil/a... Zatiaľ som žiadny vážnejší vzťah nemal (myslím s dievčaťom), mám príležitosti, ale bojím sa toho, že to zistí tento môj "problém".

ferihitka

prva vec, kolko mas rokov ?neni to len pubrtálne pobluznenie ?
druha vec. ako ta mozu pritahovať aj zeny aj muzi ? mal by si sa rozhodnuť cim si,a najma nezavadzaj ziadnu zenu,ak si gay !a tretia vec..ako mozes byt spokojny s tým,že si gay alebo bi ?
piata vec:nemal by si to nikomu vraviet
anepohopila som vete.." oni si obliekaju leginy",to akoze tvoji kamosi nosia leginy ?wtf ?to co su za chlapi ?
preco ti vravia,ze si buzerant ?
nechápem..asi sa teda tak chováš.
no nemal by si sa mal by si si ujasniť koho chceš.
mozu sa ti páčiť muži, napríklad, ze maju pekne oblečenie na sebe, prípadne ze su dobre stavaní a ty nie,alebo ze ma nieco pekne na sebe,ale tak ze ta az fyzicky vzrusuju ?tosa mi nezdá