Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé stretnutie

Príspevok v téme: Prvé stretnutie
Andrea390

Ahojte, prosím o radu :-) Onedlho budem mať 16 a cez net som spoznala fajn chalana, píšeme si dlho a myslím, že to nie je nejaký uchýl ani nič podobné. Problém je, že sa chce stretnúť. Potešilo má, že to navrhol ale ja sa bojím, že to oľutuje a všetko sa zmení a to je ten problém. Bojím sa, že sa mu nebudem páčiť naživo a že sa len strápnim a všetkému bude koniec. Musím sa priznať, že nie som veľmi pekná a preto nechápem, že vôbec so mnou stráca čas na internete a nie sa stretnúť .. :-\ Prosím o radu.. Ale prosím, žiadne blbé narážky, urážky ani ine keci, ale fakt normálne rady :-\ :-( :-\

helgaJ

Ten chlapec ma mzno vacsie obavy, ako ty.
Stretnete sa, uvidite... samozrejme na bezpecom mieste. A iskra oreskoci, alebo aj nie. Ved nic zavazne sa nedeje. Neboj sa a dajte si sancu. Tazko sa dnes tvoria dobre partnerstva a pary, ale daj tomu
sancu.

Andrea390

Samozrejme, že nechcem ostať len pri písaní, ale veľmi si neverím ... A fotku som poslala tak ako aj on ...

atabáza

Ja sa so svojou láskou (Slovenkou) stretnem prvýkrát na Novom Zélande, dáme si kávu a potom spolu zostaneme, kým nás smrť nerozdelí.

kafe

aj chalani majú takéto pochybnosti - som škaredý, určite sa jej nebudem páčiť, strápnim sa... Buď sa to zmení k lepšiemu alebo to vypisovanie na nete nemá význam. Či tebe stačí ku šťastiu si písať? A snívať? Nechceš mať priateľa, bozkávať sa, chodiť na rande, reálne sa stretávať, vymýšľať darčeky... radšej budeš sedieť na nete a písať si?

fifuš

Pošli mu svoju fotku, popripade skus ju nejako zmenit v pocitaci tak, aby si vyzerala lepsie. A potom uvidis co na teba povie... A nech posle aj tebe foto, ved nech viete, ako vyzerate :)