Zdravím, chodím 5 rokov koho momentálne nenavidím neni to chvíľkový stav.
Neviem sko sa mám od neho odstrihnúť máme spolu 3obchody všetko spoločné všetko spolu riešime... Ja ho nenávidim. Seriózne ma šikanuje bije... A ja neviem čo ďalej.... Nechcem s ním byť. Vďaka nemu som začala nenávidieť samu seba....
Nebyť spoločného podnikania už ho mám dávno blokovaného... Ale ono sa to nedá alebo to neviem prosím Vás nejaké rady. Ďakujem
Nenávisť
A este nieco. Prestan ho nenavidiet. Nenavist ta iba sputava, nici, uplne ta pohlti ak s tym nezacnes nieco robit. Je to cesta do pekla. Skus s tym nieco robit inak ta to znici
Nikola. Musis sa od partnera odstrihnut. Odputat. Takze to ries s pravnikmi kvoli majetkovemu vysporiadaniu (bud ti vyplati tvoje podiely z firiem - to by si mala hotovost hned, alebo sa dohodnete na rente podieloch ktore ti bude z firiem vyplacat mesacne ci raz rocne, pripadne polrocne. Ako sa dohodnete, pravdaze vsetko pravne podlozene cez zmluvy a dohody. Na pravnikoch v tomto pripade nesetri. Pravdaze papierovo firmy dalej kontroluj, aby ta neokradal).
Z penazi co ta vyplati, bud zacnes inde odznova, alebo aj tam kde teraz zijes, no uz s tym, ze sa nebudete musiet stretavat. Byt spolu. Inak to vyplacanie z podielov a renta je lepsia. Budes mat pravidelny prijem, mat z coho zit. Kamarat mal este s jednym spolocnu prosperujucu firmu. Ked vsak vazne ochorel a musel sa stiahnut do ustrania, tak sa ako partneri a vlastnici dohodli na takomto istom vyplacani. Mali to pol na pol, no kedze tento chory tam uz viac nemohol posobit robit, dohodli sa na navyseni % z podielu firmy tomu co ostal a firmu tahal a zvysok z vynosov chodi na ucet tomuto, ktory je sice chory, ale ma aspon z coho zit. Ma prijem).
To je k tomu majetko-pravnemu vysporiadaniu. Osobne vsak potrebujes mat pokoj klud a hlavne nebyt s clovekom, ktory ti ublizuje, atakuje ta. Daj sa hlavne do poriadku. Najlepsie, keby si vypadla prec si vycistit hlavu. Ziskat odstup. Dovolenka. Liecenie. Cesta okolo sveta. Alebo nejaky pobyt mimo, v prirode, travit cas s rodinou priatelmi. Proste sa dat fyzicky aj psychicky dokopy
predchadzajuca rada je dobra, moc na vyber nemas, bud odides, mozno si vybudujes nieco sama, alebo zostanes, aj keby ta nenavist pohltila a zadusila, a to, ze ta mlati, mas ako bonus.
Dakujem za kvalitnu radu.
Ale kedze dvaja spolu nieco vybududuju daju do toho svoje napady aj ked niekto mozno viac a niekto menej... Tak ,,prestan podnikat,, je taka rada za nic.....
Prestaň tam podnikať.