Prosím, poraďte mi. Môj malý pije od 6 mesiacov amilk bifido - umelé mliečko. Krásne papá, kaká, priberá. V noci mi pekne prespí. Bude mať rok a riešime, či je čas prejsť na kravské mlieko. Ja osobne som za amilk, pretože je dieťa spokojné. Svokra a už aj muž, že treba už kravské. Tak neviem. Manžel je alergik, nechcem, aby aj malý mal nejakú alergiu, teraz sa všade píše, že kravské od 2 rokov. Financie nie sú problém, len sa chcem utvrdiť, že robím dobre.
umelé mliečko alebo kravské
Ahoj, ďakujem za radu. Musím povedať, že sme stále na amilku, malý krásne rastie, priberá, chutí mu okrem iného veľa iných dobrôt, je to taký malý papajko. Snažíme sa zdravo, aj keď občas najmä u starých rodičov má aj nezdravé:-). Kravské mlieko som nedovolila, držíme sa.
jasne ze robis dobre...nase mamky to mali ine.. myslim ze vtedy bol len sunar a beba a tym to skoncilo.. a penazenka si tiez pyta svoje.. ja by som do 2 rokov isto ostala na UM a ked pises ze amilk bifido vam sadol, tak nieje dovod ho menit.. niekedy treba starsie rocniky pustit jednym uchom dnu a druhym von :)