RESOLOR - kto vyskúšal ?

StavaH

Beriem ho mesiac, začala som 1mg,, po týždni 2mg. Mám problém s močením a posledné dni zvýšenú teplotu. Moč bol čistý u lekárky... Ale mám pocit, že k pohybu čreva nepomáha. Len bolesti, kŕče... Ale podotýkam, že mám črevá kvôli poruche miechy úplne lenivé. K podpore ešte užívam aj Duphalac. Neviem, ako ďalej....

syndiluca

Neviem ci hovorite o muzoch, ktori ho uzivali, ze im nezabral, ale od aprila tohto roku vydala Europska liekova agentura nariadenie, podla ktoreho mozu Resolor uzivat iba zeny.

AK ma ucinkovat, musi sa uzivat pravidelne. Pri vyskyte vaznych neziaducich ucinkov, kontaktujte lekara.

lienka7bodkova

Držala som dlhodobo dosť silnú diétu pri ktorej som vynechávala všetki potravinové alergény a môj stav sa nezlepšil ..je úplne jedno čo jem ,,,až na zmrzlinu ..po tej sa mi výrazne pohorší ...inak netuším čo sa mohlo udiať. ..ja zaujímavé je, že ked jem pravidelne neprejedám sa a dokonca aj mávam stolicu tak vtedy to bolí viac, ako keď jem nezdravo a stolicu nemám ...momentálne beriem zelenú kávu na detox a tablety obsahujúce mentol, že vraj účinné pri syndróme a uvidím ..ak to neprejde do konca septembra na rad prichádza obávaný resolor ..

kamélia

V prvý deň užitia som mala vedľajšie účinky, ale len bolesť hlavy a pocit na zvracanie. Nebolo to príjemné, ale zvládnuť sa to dá.
Od vtedy som nemala žiaden problém.
Lekárka mi vravela, že ostatným pacientom zaberá perfektne.
Mne zaberá iba v kombinácii s detoxikačnou tabletkou zel. čaju,
sám o sebe už nemá efekt.
Duspatalin som brala asi pred 3 rokmi, ale mala som pocit, akoby som nič nebrala.
Tie bolesti, ktoré máte, môžu súvisieť so stravou,
ja nejem viac ako 90% potravín kvôli potravinovým alergiám, intoleranciám a histamínovej intolerancii.
Testoval Vás alergológ?

lienka7bodkova

Ja som ho ešte nezačala brať, pretože som o ňom čítala všeličo možné viacerým bolo z neho zle , vracali , stav sa im zhoršil a dokonca ani nezabral ..neviem co s ním ...ja teraz beriem Duspatalin , ale bolesti sa mi po dvoch týžňoch vrátili. Aké ste postrehli zmeny po nsasadení Resoloru ? Beriete 1 alebo 2 mg ?

kamélia

Ahoj,
ja ho beriem už niekoľko mesiacov,prvé dva týždne fungoval, ale potom sa efekt v podstate vytratil. Musím ho dopĺňať panenským zeleným čajom. Aká je tvoja skúsenosť?